Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pejdžerima i avionima na goloruk narod
Ahahahah. Ko s đavolom tikve sadi....
Kako sad goloruk, zar niste do neki dan hvalili Hezbollah kao najjaču paramilitarnu organizaciju na svijetu? Ovi ih opale po ušima, odmah su goloruki?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Iran je gurnuo Liban u rat, gsje su sas da pomognu?
Ove lokacije su oko 50-100 metara pod zemljom. Imate na internetu videa kako hezb vozaju kamione šlepere kroz te tunele s raketama. U takvoj sredini ovi površinski napadi su manje više medijska kampanja. Jedino mogu napadati civile u kućama. Što uostalom i rade po Gazi već godinu dana.
zbog palestinaca koji već 80 godina se goloruki ko frče i ne priznaju poraz će izginiti možda i milioni ljudi.. ovaj put je to hamas izazvao sa pokoljom omladine na onom partiju
Jesul opet prešli crvenu liniju? Koliko ima tih linija vise... Hezbo se bruka zajedno sa Iranom! Koji k cackaju ako nisu spremni ići do kraja
Ovi da Pariz napadnu, rekli bi gadjali Hamas/Hezbolah
Roooooookajjjjjj
I ti ćeš doć na red da budeš pomilovan od iste ruke. Pročitaj o njihovoj viziji svijeta
Izrael živi u zlu, kojeg Amerika hrani vojnom podrškom, Zapad kukavičlukom mazi.
Hamas je radikalan nece pregovore nesto slično ko I sda
Amerika jedina supersila
Izrael ima legitimno pravo da unisti teroriste to kao Bošnjak kažem
Ništa bolje na svetu nego kad ti dan i jutro počnu sa ovako divnim i pozitivnim informacijama. Bravo, Izraele. Počisti taj terorizam.
A u Iranu gledaju i jedu kokice.
Ovi neljudi napadaju koga hoce i kada hoce i niko im nista ne moze.
Terorizam, a ja to je izrael napao, ne zove se to tako
Niko ne može da ratuje protiv Izraela i poživi da o tome priča unucima. To je superiorna sila koja melje sve pred sobom, a ima buldoga (SAD) iza sebe uvijek spremnog da uskoči ako zatreba.
Pa kad su takvi zasto ne poraze H a m a s koji se bori sa prackama. Da zapad nije umijesao ruke nestalo bi superiornih.
"Ima buldoga iza sebe SAD". Nažalost istina. Gledajte koliko se Rusija pati sa Ukrajinom a Ukrajina nije ni blizu bezuslovne podrške koju Izreal uživa. Ne ližem ničije dupe ovdje ali treba shvatiti činjenicu da je USA bar 50 godina ispred ostalog svijeta u vojnoj tehnologiji.
Ministar odbrane... Ako u ratu ti napadas 98% vremena a protivnik 2% kako tu neko moze pricati nesto vezano za odbranu... To je totalni napad... Barcelona sa Ronaldinjom nije imala toliki posjed
Marketing. isto kao što su svuda po svijetu SAD u tzv mirovnim misijama
Kad su ovako pejdzere modifikovali mogu samo zamisljati sta ugradjuju Migovima i F-16 koje remontuju za strane vojske.....
Zato Pakistan i Egipat hoće svoje F-16 da zamijene sa kineskim J-10c (baš će se usrećiti). Doduše, mogli bi nama pokloniti koji F-16, ono bratski (moš si mislit).
O k u p a t o r s k e s n a g e. Klixu