Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možemo li samo i zamisliti koliko zlo mora biti da gađaš zemlju i područje koje je skoro razoreno zemljotresom! Ljudi šalju ekipe pomoći i humanitarnu A oni gađaju. i nadaju se nečemu. Pa sumnjam da bi Mojsije na to gledao blagonaklono!!!
terorizam pod zastitom drzave
Cionistička teroristička gamad.
Agresor?! Za Amerikance ne.
Kako Cionisti mudro i bez puno pompi svoje fasisticke i nacisticke metode provode... nevidljivo, podmuklo ostatak svijeta okrece glavu i odobrava... nece to na dobro izaci...
Kad je Asad treći dan nakon zemljotresa raketirao pobunjenička mjesta a istovremo cvilio kako mu Zapad ne pomaže, poželio sam da mu Izraell dostavi pomoć. Hvala Izraelu, oazi normale u toj divljini.
pa i treba divljake granatirat hahahhaha
Pa na dan zemljotresa su gađali. Gori su od komšija naši
Hoće li neka planetarna zvijezda izraziti zabrinutost? Uputiti kritiku? Bono, Angelina, Šon Pen gdje ste? Šta se dešava sa aktivnostima širom planete? Nevladinim sektorom? UN? Ne smije se sponzor i vlasnik medija pljuvati. Nikad.
Nece, nikog ne zanima Hezbolah. Malo imaju pristasa u svijetu
bas me zanima jel iko izrazio barem zabrinutost po pitanju ovoga
Neka im Allah dragi pomogne
Koji bijes među planetom skupljaju na sebe ovi Cionisti. Iako se 100 god ponasaju kao razmazena nedodirljiva odabrana vrsta, kad pukne brana pa krene se bijes na njih izlijevati to ce biti nezapamcena kazna
Fuj licemjeri...Halep je u Siriji...što ne kažete AGRESIJA ROKAJ GA PUTINE
jadna sirija sluzi svima kao pista za treniranje....
Izrael teroristička država
FUJ
Jučer Liban, danas Sirija, sutra Palestina....gori od Putina.