Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zar ovi americki t e r o r i s t i ne trebaju biti zaustavljeni
Pa dokle vise!!!!
Ovako su gađali škole u Sarajevu 92-95 sa mrkovica lukavice nedzariica itd
Izrael ima pravo da se brani!
m a j k u l i v a m t e r o r i s t i č k o c i o n i s t i č k u
Dok su dušmani ubijali bosnjake muslimane, NATO i EU i ameri samo gledali i davali nekakve izjave ali kada su bosnjaci posceli da se brane i da oslobađaju gradove jedan pojedan onda su oh zaustavili pod izgovorom da nije bas doro da se ratuje i....treba paziti na komsije i sužitvot i tolerancije itd......
Mogu oni sve jer ih amerika i engleska i citavo EU stite
Džehennem. Vatra svuda. Pomije. Tjesnac. Drvo Zekkum i njegovi plodovi. Biće sasvim dovoljno za počinjena nedjela inšallah.
Nece stati dok ne okupiraju svu Palestinsku teritoriju.
Sudice vam dragi Bog.A poginulim da da lijepi Dzenet
dokle ce svijet gledati ovaj masakr koji čini izrael
Boze sacuvaj, ovi se ugledaju na Rad ova na i Ra tka
Među njima i.
Ovako su i arbihovci imali tenk iza bolnice na Koševu... Izađe opuca nausmiično prema Trebeviću i vrati se u zaklon, ovi vrate živu silu ali ne diraju bolnicu.
valja dzehenem zaraditi,,,nije to lahko
Šta više reći? Riječi su suvišne ... Čovjek samo zanijemi.
sta reci?!? treba osuditi hamas, hesbolah i Iran sto hajca neduzne ljude, sto se krije medju civilima. svako s malo pameti je znao koliko su jevreji brutalni uvijek bili i da vojnim putem se Izrael ne moze poraziti. Izrael se moze poraziti Gandijevim ili Mendelinim nacinom, skolovanjem djece. Sve ostalo je samo topovsko meso.