Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jučer sam napisao komentar da Hamas vlada sjeverom Gaze i da tamo žestoko tamani cionističke žohare. To je opće poznata stvar.
koja je razlika izmedju netanyahua i vucica.....pa to i djeca znaju....razlike nema....
hamasovi junaci ciste i deratizuju ove stakore kukavicije.. beru ih svaki dan i to dobro..nestaje i mladost chifutska, sto je dobro, da se sjeme iskorijeni. jos da je docekat pokop natanjahua kera.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Boj ne bije svijetlo oruzje, vec boj bije srce u junaka
Nema tu nikakvih borbi. To je divljacko izivljavanje sa nenaoruzanim civilima.
Da se ni jedan IDF-ovac ne vrati kući.
Kako čujem Izrael se sprema da potpoše kapitulaciju !!!
Pa ne znam kako ti genijalci iz IDF-a i izraelske vlade nisu dosad shvatili da su Hamasovci gerile i da ih se kao takve jako teško može poraziti vojnim putem.
znaju ali imaju opravdanje da bombarduju sve redom, da sruše i pobiju što više.
Vjerovatno jedini preostali ponos islamskog ummeta. Lavovi Gaze!
Očito kako je IDF odredio prostor za borbu bez civila i dopušta HAMAS-u upadanje u navlakušu.
hahaha jel realno da si toliko glu8
smetalo, razmisli malo ako imaš čime o potezima IDF. Istjerali su civile sa tog područja i sad se tu vode borbe, niko ih sada ne može optužiti da tu ubijaju civile. Ćisti vojni okršaj, onako kako bi svaka vojska poželjela, bez civila.
Samo jako, oštro udri bagru çionističku, da Bog da im zadnja bila.
Toliko o sposobnosti cifuta. Upravo iz ovog razloga zele pobiti sve palestince., jer bi im to bilo jedino rjesenje, a sve velike sile svijeta ih u tome podrzavaju. I one znaju da je to kljuc rjesenja i mira na istoku. HEIL EU!!! HEIL USA!!!
KAko ces ih unistiti? PA nemaju clanske kartice da ih prepoznas. Sa druge strane, ko normalan ne bi branio svoju kucu i svoj narod. RAseljavaju ih citavu jednu generaciju.
Bilo bi dobro da samo na jedan dan prestane raditi sva elektronika što postoji...Samo jedan dan...
Izgleda da stiže onaj mali, debeli, ružni, jednooki, glavati, krivonogi....iz Horosana. Jel presušilo Taberijsko jezero, suše li se palme u Bejsanu??? Gadan je taj mali a za njim iđe 70.000 Chifuta Sve će otići u pizmaterinu, a Ješe su prve na redu 😆
Sada ima nedati izaći .Nego ih sustavno potamaniti kao žohare
Ma oni mogu samo zene i djecu i to avionima ubijat, stvarni rat je nesto drugo.
Natanjahu treba shvati da su to Allahovi ratnici i da ljude koji se ne boje smrti ne mozes pobjediti.