Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tehnoloske berze su pale zbog pada povjerenja u industruje koje proizvode uredjaje sa litijum-ion baterijama. Ko zna sta je u vasem mobitelu ?
Niko vise nije siguran jer nije potvrdjeno da su se u uredjajima nalazio eksploziv. Zbogom iPhoneeee!
Svaka ta baterija moze eksplodirati od pregrijanosti, pogotovo kad je ukljucena na punjenje. Vidjeli smo nedavne slucajeve pozara od trotineta, el.bicikla i cak i Tesle auta, problem je sto --ONI-- sad mogu sa namjerom da ti pregriju uredjaj da eksplodira. Em te prate spijuniraju, sad jos i ubiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
T e r o r i s t i
Hezbollah? Da, teroristi...
Doslovno sukob IQ 180vs IQ -65
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lun 123 Bilde i tenkre! Za ovo navijaš i sladiš se?! https://t.me/eyesonpal/12482
next iphone
O kakvim padovima firmi i berzi pričate haha? Izrael ih je nadmudrio dvaput u dva dana na isti fazon, pogledajte snimke, ubacili im nekoliko grama eksploziva i niko nije skontao. Nema šanse da mala baterija toliko jako esk***ira da podere cijelu tašnu. Izrael je obavještajna sila dok Hezbolah nije u stanju da pregleda uređaje koje kupuju.
Upravo tako! Nemože mala baterija napraviti onoliko štete, pa bilo je neispravnih baterija i prije. Isto tako praznija baterija bi pravila značajno manju štetu a kod njih se čini da nije bilo veze jeli napunjen ili nije. Može biti da ima straha od nekih kompanija čije marke su uređaji korišteni za to, nitko ne želi da slučajno dobije jedan takav.
Staje s tenkom na izložbi? Niko nista ne besidi,!
Ako zelis sliku buducnosti, zamisli cizmu kako gazi ljudsko lice - zauvijek (George Orwell) Preporucujem knjigu 1984 ko god nije procitao.
znaci ovo su u stanju a papucari sa kalasima preko betonskog zida minskih polja nadzora i ostalog e to nisu znali......
"Ko ubije nedužna čovjeka, kao da je pobio sve ljude ovog svijeta." Tako piše u svim svetim knjigama, pa i vašoj.
Iz predostrožnosti Hezbolah zamijenio video call lupanjem u šerpe
Nikakvo čudo sad ne bi bilo da nam svima počnu eksplodirati telefoni dokle su tehnika i načini ubijanja napredovala.
Sve je ok samo sto ce mnoga zapadna elktronska firma propast
svi ćemo na zapadu u vodu da poginemo
Ovi ljudi trebaju odgovarati pred medjunarodnim sudom
...ovi s pejdzerima ili...
pogledaj Samo Koji ljepotani
Zašto je Klix na strani izraela?
zato što je Hezbolah još prije mnogo mnogo godian od strane EU proglašen terorističkom skupinom.
Znaci ovo je legalno po pravilima EU i SAD... mislim ono apsolutno me ne zanima niko bilo gdje ni tko ratuje ni zbog cega al ova radnja je čisti terorizam
Kakav je terorizam, kada naprave koriste teroristi?
Sa ovim se ušlo u novu eru ratova...niko više neće biti siguran koristit će se AI strah će zavladati cijelim svijetom..ko nije gledao Terminatora nek pregleda...
Znaci Zvekane dronovi su zastarjeli.