Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo rat, ovo je grnocid i zločin!!! Ovo je etnicko ciscenje!
Svaka članica UN-a ima pravo na intervenciju protiv Izraela i da legalno pošalje pomoć Palestincima. Sud je donio odluku koja se mora izvršiti. Ako neka strana krši nalog suda, dozvoljena je intervencija.
Johns Hopkins studija genetike i porijekla, pokazuje Nam da 97.5% Jevreja koji zive u izraelu nema nikakve veze sa HEBREJSKOM DNA, samim tim nisu SEMITI, nikakva krvna veza sa PALESTINOM. A s druge strane, isto istrazivanje nam pokazuje da 80% PALESTINACA ima HEBREJSKI DNA, sto ih cini SEMITIMA! I kada Vam ovi LICEMJERI kazu da ste ANTISEMITA, hoce Nam reci da smo PROTIV PALESTINACA, a znamo da je citav svijet za SEMITE tj. PALESTINCE. Zivjela PALESTINA, zivjeli SEMITI!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zlocin se nastavlja na ocigled svjeta.
Zapadne vrijednosti
NaZZIonisti su ti od koji ce reci ti si nazzi ti si fasista, ETIKETIRAJU druge za ono sto oni sami rade, ne dopustite da Vas obmane, taj porod ZLI I RAZVRATNICKI, leglo zmija!
Nastavit će sa ubijanjem do zadnjeg djeteta.
Ovaj genocid nad Palestincima se priprema vec zadnjih 30 godina. Prvo je bilo unistavalnje Iraka pa onda slabljenje ostalih Arapskih zemalja kroz Arapska proljeca. Turska i Iran su bili plan Arapskog proljeca ali nije uspjelo. Kolo srece se okrece, za 30 godina izgledati ce puno drugacije.
Cionisticki genocidasi nije njima zbog hamasa koliko do teritorije citave gaze.
Još ih Hamas ubi na sjeveru i nakon 8 mjeseci neviđenog ubijanja i rušenja od strane cionista. Izgleda da je to onaj zakon fizike da što više nešto više pritiskaš, ono stvara veći otpor.
EU Miševi ! NATO Miševi ! SAD kurtoni ! Putine hucni je , restartuj ovaj pogani svijet . Ali prvo pogodi onu Nikki sto pise po granatama .
izrael je Americka baza medzu Arapima
Hvala Allahu, pa je stvorio i džehennem.
A kad se sukobi prebace na teritoriju israela onda ide primirje, ali ga tada neće biti.
prozivaju fašisti Severinu, ne mogu joj oprostiti što je podržala rezoluciju o Genocidu u Srebrenici, i sad je kao hijene sa svih strana napadaju. Napadi su KAO humoristični, ali ta zajedljivost je tipična samo njima. Drago mi je što se Juga raspala, oko koga smo bili okupljeni - dobro smo živi uopšte svi. Kolektivni mentalitet, ludo definitivno, možda je neki parazit u mozgu iz svinjskog mesa
Sve na ovom svijetu je ograničeno i sve ima svoj kraj,svaka stvar ima svoj rok trajanja,pa tako i sve Nista nije vječno
Postace normalno gledati otkinuta tijela na tv. Nece se niko ni pocesati.
ovo je pocetak kraja cionisticke genocidne tvorevine …
...dok ne protjeraju sve Palestince ??
Ove cioniste može samo Iran naučit pameti, sam Netanyahu je rekao da su im oni najveća prijetnja, ne vidim druge opcije da se zaustavi ovaj genocid pred očima čitavog svijeta.
citav svijet gleda a milion organizacija za ljudska prava mamu vam svima u p...
Dzehennem je viječan ima i toga neka im poruce.