Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno 'vjerujem' objektivnom izvjestaju IDFa. Taman posla da oni gađaju civile
Koja smijarija Hezbolaha.
Gledao sam mucan prizor kada ubijaju konja na jednoj zapregi što vozi ono malo jada .Ej svevišnji da li te ima..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad su onakvi nijemci pali u 2 sv ratu past ce i ovi vjerujte
@304 a u oba slucaja americko oruzje
Oni bi pali za par dana da nemaju velikog brata iza ledja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vorwrts Hisbollah
IZRAEL NAPAO SA 100 AVIONA TAMO PORAVNAO PO LIBANONU A OVI PIŠU DA SU NAPRAVILI VELIKI USPJEH.GDJE JE TU IRAN SAKRIO SE I UVALIO LIBAN .KOJI ESPJEH IRANA.ŠTA ČINI STRAH.
IZRAEL NAPAO SA 100 AVIONA TAMO PORAVNAO PO LIBANONU A OVI PIŠU DA SU NAPRAVILI VELIKI USPJEH.GDJE JE TU IRAN SAKRIO SE I UVALIO LIBAN .KOJI ESPJEH IRANA.ŠTA ČINI STRAH.
Sve ovo radi Nstanjahu da se spadi zatvora jer ima tužbu za korupciju . Nema primirja ni prekida rata dik se kriminalac ne skloni sa vlasti
Hezbollah je gadjao vojne baze, rakete koje su ispalili se navode pomocu GPS-a, a Netanjaju dao dozvolu za ometanje signala i onda takve rakete zavrse na glavama civila. U pitanju je veliki broj zrtava u tzv.Izraelu
Izrael saznao da ce hezbola ispaliti na njih rakete.Prica za malu djecu.Pa vidite ljudi da je razlog samo da se ne potpise sporazum o primirju.Interes Izraela je da unisti i raseli Palestinu.Natanjahu ne zeli nikako primirje.Hoce da vlada Palestinom da im komandu je kad ce jesti piti ici u WC.
Više vijesti o ovima nego o Njemačkoj gdje su nam djeca, braća, sestre, tetke, daidze, amidze........
Ovi danasnji ratovi ko nekad Spanske a danas Turske serije, samo previse k r v a v o...
Ovo isto kad ja bacim petardu na kasarnu u Kozlovcu a oni na mene saspu cijeli arsenal
Živite kao cionisti i pozdravite se sa mirom!
Da im dragi Allah pomogne.
Pozorište
U drugom sv. ratu je hitler partizane nazivao banditima. Sada u ovom ratu ljude koji se bore za slobodu u svojoj drzavi nazivaju ih terroristima??? Sve isto zar ne???
Koja smijarija šija
Čuj ve ha bijo Hizbullah je do do sada ispalio više hiljada projektila na Izrael. A šta su uradili tvoji? Ah da, i tvoji su bili aktivni oborili su nekoliko hiljada projektila koji su išli prema Izraelu. Ali to što tvoji brane Izrael nije čudo kad se zna da ste vi njegovo čedo.
Prouči ti rukju i drži se oni koji ni petardu ne smiju.
Cuj oni gadjaju teroriste a ovi civile