Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teroristički napad
od rijeke Nil do rijeke Eufrat,dakle trenutni posmatrači egipat jordan sirija irak svi ce doci na red
Šijski imam Muhammad Ali Al-Husseini upozorio Hasana Nasrallaha da ga je Iran prodao /VIDEO/
Očigledno je da je Izrael imao plan od početka i da je ono što se desilo 7 oktobra prošle godine samo bio jedan od poteza koji je bio potreban da se započne sa svim ovim. Pa vi sami prosudite kome ovo sve odgovara.
Da, pobili su eto taj haman cijeli lanac komande i mislite da ce stati? Naravno da ne, dok god svijet se ne ujedini i direktno pomogne snage otpora, jer V. Izra3l ce sutra i svoje saveznikr pokoriti.
Šijski imam Muhammad Ali Al-Husseini upozorio Hasana Nasrallaha da ga je Iran prodao /VIDEO/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odvališe ih/
Gdje vam je PVO? Sta ste radili od 2006 godine, pravili tunele koji vas ne mogu zastiti od americkih bombi. Ulagali u balisticke rakete, a nebo ostavili nezasticeno! Sada vas Izrael melje, jer su naucili lekciju u proteklih 18 godina.
Srbi su to počeli na ovom portalu
dobro su isplanirali napad na svoje ljude da imaju izgovor za ovo sto rade. fa si sti su naucili lekciju ne govore javno to sto jesu nego se kriju iza demokratije
Nema zezanja sa IDF i Netzah Yehuda bataljonom
pof1autaj im svima
Svijet šuti zato što je ovo Američki napad a ne nekog Izraela.Znaju da će biti ekonomski problema ako nešto kažu protiv Amerie.Sli polako i Amerika propada pa možda se narod skonta pa dodje do građanskog rata.
Hrabra izraelska vojska dok ne počisti sve što treba neće stati.
Samo znam svaka arapska zemlja koja posluje, nema teroristickih organizacija unutar svoje suverene zemlje zivi predobro i nepreduju u svakom segmentu zivota i standarda.
8og oktobra je Libanon nicim izazvan poceo da raketira Izrael. Sta su ocekivali? Dzaba im je sada kukati. Moze sve sutra prestati ako prekinu da raketiraju i ispostuju rezoluciju 1701 sa kojom su se sami slozili.
Neka priznaju lepo Izrael kao Jordan i Egipat, i neće imati problena.
Kako opravdavaju ove napade ako su vec ubili citavo vodstvo Hezbollaha?
Ne kontam sta ceka libanska vojska
Ti živiš u nekom paralelnom svemiru... zna se tko je glavni u Libanonu
Koktel stvarno si glup, libanska vojska pracke nema i drzava Libanon je samo kolateralna steta koja sada ispasta, jer je Iran tu instalirao svoj proxy (Hezbollah). I sad ce razmontirat i Libanon i Hezbollah, a onda na red dolaze drugi. Jedan po jedan.
Fakat mi ovaj arapski svijet nije jasan. Trpe decenijama teroriziranje i samo sute.
*teroriziraju
Mladji kauboj je pijan i tuce sve redom.Ko ce ga smiriti?!Vanzemaljci
Trazili ste dobili ste samo naprid Izrael puna podrska
Jedi govedinu
nađi visoku zgradu