Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko danas bombraduje koliko sutra bude bombardovan. Napadaju drugu državu, genocid nad Palestincima zajedno sa našim "saveznikom" SAD i svi to tolerišu. Ipak, treba biti strpljiv i racionalan.
Nema medjunarodnog prava, samo sila moci je kljucna. I Sa treba isto tako,
Ma da,samo sabur..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka kopneno krenu na Liban pa ce dobiti po nosu kao 2006 godine.
Nema potrebe da idu kopneno. Vidis da ih unistavaju avijacijom.
Gradonačelnica Sarajeva Benjamina i sdp feštaju!!!!!!!!
Izrael nanio ogromne gubitke Libanu i ne staju jos.Vidjeli su da je sad sve sirom otvoreno i ide ravnanje Bejruta i juznog Libana. Znaci,poslije uspjesnog uklanjanja vodjstva oni idu dalje istom zestinom.Neko bi stao poslije uklanjanja ovih vodja,ali Izrael ide dalje. Nazire se pravi cilj ovog divljanja.Ne moze se nazvati ratom,jer niko ne ratuje sa njima.Samo oni ruse,izvode zracne napade,Amerika je tu,ako sta zatreba.Pravi se novi Bliski istok sto rece onaj Blinker juce.
Gdje je PVO? Jel realno da nemaju s300 s 400 sisteme?
Sve naopako postavljeno! Kažu oni koji podržavaju izrael da mora da se brani !I mi se slažemo da ako ga neko napadne neka se brani !Ali bombardovanje Palestine ,Libana ,Sirije je napad !
Satraše ih
Nema medjunarodnog prava, samo sila moci je kljucna. I SA isto tako udariti, bin Selmana
ispade hezbolah ko neka navijacka grupa huligana
Hezbolah je vec jednom porazio Izrael.
Da izrael iza sebe nema SAD, UK i ostale moćne zemlje, Iran bi završio davno priču. Da li bi neko od vas išao sam da se tuče sa grupom od 10 ljudi? Jer ako Iran napadne onda protiv sebe nema samo izrael već i skoro čitav Zapad. Danas je ministar odbrane SAD rekao da će čvrsto braniti izrael u slučaju napada iz Irana.
Opasan je Izrael.Ne bojim se nikog ni SAD ni nikog,ali bogme Izraela me strah dva put bi se razmislio pre nego što bi pucao na njih
Ma kakav izrael i bakraci... Izrael je jedini pravi saveznik US na B.Istoku nema izraela nema US influence. US je uspostavila tu tvorevinu, treba joj ta tvorevina da siri se dalje :) kao glavna osovina. Ja komotno mogu reci nije to izrael nego US. Bukvalno napadaju Ameriku samo pod nazivom Izrael :)
Tanak si ko lizalo!
o_O hihihhihi cekaju oni jos neku crvenu liniju :)
Psi
Sirotinja ulazu u vjeru i bogomolje, A napredniji narod u tehnologiju i zivot...
Kad putin napade, amerika natjera cijelu evropu da ih bojkotuju i da rusiju prikazu babarogom. Pomisli covjek vidi pravednika, kad ono sipak. 50 hiljada dusa u palestini ugasise, a stotine i stotine hiljada unesrecise i milione raselise. o zlocinima kakve historija ne pamti da ne pominjemo. i tog covjeka nagradi Amerika i evropa. I sutra ce reci evo vam vakcine za zdravlje od istih ti. hahahah
Izrael je najveća investicija zapada u historiji, zamisli da ne postoji izrael. Kakav bi njihov uticaj bio u regionu odakle dolazi 80% svjetske nafte. Biznis, biznis, biznis. Nema tu vjere, ljubavi i sličnih povoda za sirotinju.
Znaci Hezbolah je samo bio tigar od papira. Sad su mi smijesni oni analitičari koji su tvrdili da Hezbolah ima 250-500 hiljada raketa i da mogu pogoditi svaki pedalj Izrahella. Ne mogu pogoditi nista.