Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a koliku i kakvu cijenu će te vi platiti
Stalno im napadaju civilno stanovništvo a ti bi im još nešta naplaćivao?
Nema šanse da je projektil od Hezbolaha inače do sada su svaki projektil priznali i čak se hvalili! Ako Izrael krene u rat onda su 100% oni gadjali jer rat se puno ranije planira i ne mogu oni čekati da Hezbolah uputi projektil pa da krenu! Rat se prvo dobro isplanira a onda se organizuje okidač! Sjetimo se samo 11.Septembra ili oružija za masovno uništenje u Iraku i desetine drugih
Na okupiranu Golansku visoravan
Svakako da je za svaku osudu ubijanje djece, ma čija ona bila, ali... koliko je palestinske djece ubio Izrael??? Neki podaci kažu da je taj broj oko 12 300.
Znamo mi koji smo imali posla sa takvim mentalitetom. Puna podrška Izraelu da izdrži i da se odbrani kao jedina demokracija u tom dijelu svijeta. Oni koji nisu doživjeli ni neznaju.
Golanska visoravan je Sirija a poginuli su Druzi koji nisu Izraelci i cak preziru Zidove
Ma ja ba, sami potpale vatru pa kažu drugi to uradili da bi imali nekog povoda
Hoce li biti konzum vikend akcija
Ovaj Israel je OLZ svijeta
Ako hezbplaj plati cijenu to je ok, ali ako to opet plate civili...
Znači, samo oni su ti koji prijete i ucjenjuju ?
žao mi je ubijene ove djece, koja su nedužna naravno ali šta reći za onoliku ubijenu palestinsku djecu, koju ubijaju svakodnevno??
Bacili sami sebi pored Iron zastite nemoguce da ptica uleti u zracni prostor Israela.a ne sta vise Znaju da je narod osjetljiv na djecu
To što se neko uspješnije razmnožava ne daje mu pravo da pokori one koji svoje vrijeme kvalitetnije koriste.
U kojoj valuti, hesbullah prima samo eure i dolare