Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ničija nije do zore sjala. Zlotvorima će doći kraj! Tuđa zemlja, oteta od drugog neće im donijeti nikakvo dobro!
Nazalost grijesis. Ta izrekanje ke izmisljena iz nemoci.
Bi li isto rekao bijelom narodu koji je pocinio genocid nad Indijancima i sad zivi tamo vec 300 godina? Ili Britancima koji su pobili sve Aboridzane i zauzeli Australiju? Mislis li da ce se Indijanci vratiti jaci i zauzeti Ameriku ponovo?
Koji su to bolesni licjemeri, koje je to zlo svih zla. Da je njih tako ubijati kao sto oni druge ubijaju i snjimanse igraju bolesni licjemerni zapad bi bacio atomsku bombu.
Hamas je pokret otpora. Izrael je krvoločni okupator. Bajden je laprdava truba okupacije.
Ljubazno ih mole. Kako su fini ???
Gasne komore izgledaju ljepse iz dana u dan......
Gdje???
Koji su ovo idioti boze dragi .
POGLEDAJTE ŠTA RADE TURCI ARMENIMA I KURDIMA VEĆ 1000 GODINA IZ GENERACIJE U GENERACIJU, OVI ĆE OVO U GAZI ZAVRŠIT ZA MJESEC DVA I GOTOVO A UMIRANJE NARODA 1000 GODINA JE NEŠTO NEZAMISLIVO
Stoka, cionistick@ 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
Ovo rade samo da se kao opravdaju, i onda ce reci nisu nas poslusali, sami su krivi sto smo ih pobili. MRŠ
Cionisticki cinizam, cuj ljubazno vas molimo..
Svi oni koji podržavate djecoubice tako bi sutra podržavali i da vam se to radi u komšiluku, pogledajte se u ogledalo i pitajte kako izgleda pakao u kojem ćete završiti
Jel' se ovo oni zaj....aju s njima????
Etnički teroristi
cs go mapa
Sramota za sve zemlje svijeta sramota za Ameriku nekakvu evropsku uniju . Ni prema životinjama se ovako ne odnosi znači ovo je dno dna sta se dopustili da se radi jednom zidovu zločincu.
I usput ovim putem molimo Hamas da ostane tu tačno gdje ćemo gađati našim projektilima i da ne idu za vama, te da se ne skrivaju u tunelima jer ne znamo gdje su!!!