Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uglavnom tezi prekrsaji, poput bacanja kamena. Eee moji cionisti, kraj vam je blizu, niste ni svjesni koliko...
Od kud im zarobljena djeca? Ko je ovdje zapravo otmičar? Pa možda je 07oktobar izveden da se puste palestinska oteta djeca
Haj ba plavusan cionisticki botu peres, glupi su ti argumenti, 5000+ palestinske omladine je zatvoreno u zatvorima, normalno da je akcija hapsenja od strane otpora palestinskog zbog toga da se razmjene palestinci zatvoreni.
Dali je to normalna država koja hapsi žene i djecu? Ta vještačka genocidna tvorevina Sotonskog roda treba biti predmet sudskog progona međunarodnih sudova.
Strasno.
Kazu da je sinoc mosad sprijecio teroristicki napad koji su spremala da iz edu djeca iz produzenog boravka.
Ima li medju tih 300 beba-terorista koje su plakale i tako stvarale teroristički nemir
Zašto ne ignorišete bota Plavushan 5 koji je reg. 19..11.2023. Za takve i slicne je penicilin IGNOR..
Gledao sam doku na AJB,zatvaraju djecu od 14 godina i vezu im noge lancima ...
Zamisli djete ti baci kamen na komšijinu kuću i policija ga zatvori??? I onda kažu Hamas teroristicka organizacija. Pogledajte sta zlotvori rade Palestincima. Svi smo mi Hamas!!!
TERORISTIČKA DRŽAVA IZRAEL
Sutra će biti legitimni ciljevi , 🤮
Molimo svijet da se ovaj Izrahel proglasi za naccističku rassističku državu
Prije ce tebe klix banovati nego da ista ruzno kazu za cionisticki rezim
Zbog kamenčića drže toliko djece u zatvoru junaci.
Zamislite koliko je jos takvih zatvorenika
Od kud im djeca zarobljena? Pa zar ne vidite da 70 godina teoriziraju domaći narod, da ih zatvaraju u najgore zatvore bez imalo dokaza i nekih optužbi da djecu zatvaraju , kakvi su ovo teroristi svijet uopšte nema pojma da je ovaj Izrahel najnacističkija rasističkija država na svijetu