Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uz bratski Iran! 🇧🇦❤️🇮🇷❤️🇵🇸
Naravno, to nam je i moralna odgovoronost, bili su i oni uz nas!
tako je brate Iranci su nam slali hranu i oruzje kad su nama Bosnjacima "demokrati" sa zapada uveli embargo i vjecna hvala braci Irancima za to i sad smo uz njih da rasture cionisticke teroriste 🇧🇦❤️🇵🇸❤️🇮🇷
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mene uče otkad znam za sebe da su u stvari jedino Iranci lazni muslimani, a ono u stvari od 2 milijarde muslimana jedino Iranci aktivno pricaju i rade konkretne stvari da se uradi nesto konkretno protiv Izraela koji pravi genocid nad muslimanima, a ovi drugi 'pravi' muslimani trose milijarde na povrijeđene Neymare i stare Ronalde...nešto tu nije u redu i nema smisla.
upravo to..
brate Sije iz Libana, Jemena i Irana su jedini koji su protiv cionistickih nacista konretne radnje poduzeli i oni su jedini koji trenutno cuvaju obraz Islama za razliku od prodanih Sunija 🇧🇦❤️🇮🇷❤️🇵🇸❤️🇾🇪❤️🇱🇧
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
vrijeme je da se stane u kraj cionistima
Dabogda niko ne ustao ujutru od Jevreja. Ima Boga ubijate civile, napadate Bolnice u Gazi ne smijete napasti sa oružjem vojsku nego samo civile. Svemu dođe kraj. A Saudijska Arabija nek se priključi Jevrejima koji cijelo vrijeme čekaju svog Mesiju Dedzala ili Antikrista nek mu ljube stope za novac. Sve je Saudijskoj Arabiji u novcu samo. Brata bi rođenog prodali za novac Jevreju.
Iran bratska zemlja za razliku od Izetbegovićeve Turske.
Nadajmo se da je Iran mudriji od cionista . Oni žele konflikt sa Iranom da uvuku i druge sile u konflikt . Njihov cilj je iskorjene sve Palestince.
Genocidaši žive u strahu, nadam se još dugo .
Iran ce pregaziti zidove sjeme im se zatrlo 🇧🇦🇧🇦🇮🇷🇮🇷🇯🇴🇯🇴,braca uz bracu 💪💪
Nek se je I vama uvuko strah u kosti, bagro. Izludit cete u cekanju odgovora, perzijanci ce vam pamet razvuci ko jufku.
Sipaju neumorno propagandno smeće.
Besmisleni ratovi u kojima će civili da ginu :(
BREAKING: Počinje. U ovim momentima deseci Shahed dronova, lansiranih iz Irana, nadlijeću Irak i kreću se prema Izraelu.
Rokaj židomajmune pleme im jbm.Vraćaj u kameno doba.
Sad roknut zidove
Samo malo, vi ste njihov konzulat sravniki prvi i to treba stalno naglasavati… dakle nije iran vas napao pa da vi se nesto branite vec ste vi njih… imaju pravo i obavezu da udare
očajavaju
🤣🤣🤣🤣🤣🇵🇸🇧🇦🇵🇸🇧🇦🇵🇸🇧🇦