Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
400 miliona muslimana oko 15 miliona zidova i prstom mrdnut ne smiju. Jadno
Prošlo je vrijeme kada su oni prijetili ovako , to je jasno i njima! Ne mogu da izađu na kraj sa praktičnim zatvorenicima iz Gaze a kamo li sa Hezbillahom. ostale Arapske vlade nisu se ni javile i time pokazale cijelom islamskom svijetu ko su i šta su!!!
Kur'an Al-Isrāʾ 17:4 - "I Mi smo u Knjizi objavili sinovima Israilovim: "Vi ćete doista dva puta nered na Zemlji učiniti i uveliko se oholiti."
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
УНИЦЕФ: У Гази убијено више од 700 деце за неколико дана. Moram kopirati sa srpskih portala jer klix nece da objavi.
Sto se khurchi ovaj Izrael.
Mislim da u ovoj priči židovi ne bi trebali proći bez veoma ozbiljnih posljedica.
Sramite se Arapi! Koji je vaš Bog ...što bi rekao jedan naš efendija rahmet mu duši.Šta radite..kako možete gledati to ubijanje Muslimana? Kakvi ste to Muslimani..kakvi ljudi..kakva vam je to vlast? Užas!
Uzmi pouku Bošnjo niko nam neće pomoći sutra kad se ponovo pokuša gonocid ovdje.
"Neka se svi palestinci udruže i krenu sami u obračun s hamasom, jer jedino na taj način će im bit bolje." Na jednom portalu ovaj je komentar pokupio same lajkove, da vidimo sta misle bosanci s klixa
Sve je to Bibi znao, samo pustio da se dogodi, da ima izgovor za ovo što radi i da izbjegne optužbe za korupciju.
Rat u Ukraini se vodi radi obezbjedivanja teritorija novoj Jevreskoj drzavi koja bi trebala da nastane na teritoriji Ukraijine, Jevreskoj drzavi sa Arapskim susjedima izbrojani dani...
Čuj ti autora i "zlokobne najave". Pa prijatelju, što nisi napisao "glupi Hezbolah izaziva uništenje svog naroda"? Jok, eto Jevreji skrštenih ruku treba da ih dočekaju. Gdje vam je pamet?
Horror, masakr civila u Gazi / https://twitter.com/i/status/1713219569416843492
Na zalost Palestinci su davno otpisani i najmanje je one ostale muslimane tamo briga za njima.
Izrarl iugleda nedodirljiv, ali ako bi krenuo Hezbollah, tu bi slijedio Iran, a možda i Irak. Saudijska Arabija ne bi imala izbora, a možda bi se i Turska umiješala. To je već svjetski rat, a nismo daleko jer Izrael nema namjeru stati.
De napadnite i Lebanon da vidite kako arapi gju zee kad vas napadnu i Egipat, Jordan, Lebanon i sve sto ima u Palestini.
IZRAEL = FAŠIZAM = NACIZAM = ZLOČINCI, sjeme im se zatrlo zločinačko
Sve što je terorističko SPALITE!!