Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juče na švedskoj televiziji kaze stariji voditelj da ovo nije bilo ni u drugom svjetskom ratu .
Bog ce potopiti Izrael koliko su zla ucinili palestinskom narodu
To nisu odbrambene nego okupacione snage stoga idite odakle ste došli nemate veze sa jehudima nego ste cionisti i genocidni entitet uzmite pouku iz historije prije nego što bude kasno
Ljudi ba suzdržite se od nepromišljenih gluposti tipa šta je bilo u 2.s.r. i te strahote nemojte NIPOŠTO POREDITI. Nikakav reciprocitet ne dolazi u obzir. Hamas NIJE smio učiniti glupost, a prije toga Cionistički pokret NIJE SMIO praviti invazije i okupaicije. Ali sila nikog ne pita, ostaje da iskažete misljenje, da nikog ne uvrijedite, da pozovete na razum, a biće šta Bog odredi. I ovo što se događa - "zbiva se Božijom voljom" je li tako????
Agresija i zlocini bez kazne, to mora stati.
Da su bogdom pustili civile u te ebene tunele bar bi polovinu spasili od ubijenih. Kako je god židovima išlođu prilog oni pobijeni 7.10...tako i ovi idioti iz hamasa ide u prilog što više izginulih civila. Toliko o brizi i jednih i drugih o civilima i nevinima u ovim sukobima.
bosnje ne kontaju da su Gaza=donbas/rusija, izrael=ukraina/otan. Srpska =gaza, federacija ustasha bih=otan/zlo/izrael. itd itd. cim cnn i bbc navija za tebe i laze na tvoju stranu, znaj da si na pogresnoj strani.
Amerikanci noružavaju Ukrajinu i Taiwan. Mislim da bi Rusi i Kinezi trebali da naoružaju Hute i Hezbolah.
Drugim rijecima unistavanje dokaza
Sve mi je jasno osim ko su ove ljudske emocionalne amputacije koje podržavaju ovo što cionistički fašisti rade... Fakat ne kontam ove oštećene, devalvirane, otupljene mozgove...
Zato sto su misevi i ne smiju da udju u tunele i da se bore casno. Totalno nesposobna pjesadija. Samo smiju djecu, zene i stare i nemocne ubijati
Potapanje vodom je Hićo smislio za neke ruske gradove. Sve detaljno opisao u "majn kamf".
Nema od vojnog osvajanja ništa. Samo šire propagandu. Ne postoji šansa da vojno osvoje Gazu.
Legendarno,sad će miševi da bježe iz rupa🤣🤣🤣🤣
BIVŠI izraelski premijer Ehud Barak izazvao je kontroverze nakon što je CNN-ovoj novinarki Christiane Amanpour rekao da je Izrael pomogao u izgradnji nekih podzemnih prostora ispod bolnice Al-Shifa u Gazi. Barak je rekao da su bunkere koje Hamas koristi za terorističke aktivnosti izvorno "sagradili izraelski graditelji". "Kada ste rekli da su ih izgradili izraelski inženjeri, jeste li pogrešno rekli?" upitala ga je iznenađena Amanpour.
"Ne, ne, znate, prije nekoliko desetljeća mi smo vodili mjesto... pa smo im pomogli... pomogli smo im da izgrade te bunkere kako bi omogućili više prostora za rad bolnice", odgovorio je Barak. Amanpour je priznala kako ju je Barakov komentar "malo zbunio".
Oni imaju podmornice i ito nuklearne.
Imaju podmornice na dizel (poklon Njemačke), ali one mogu da nose nuklearne rakete.
Priče za malu djecu. Onolika kiša ih ne može potopiti da ih oni pumpama potope. Buhahha