Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci napricas po medijima napasce nas imamo mi te podatke i onda preventivno hajdemo mi njih napasti.... Nivo vrtica grupa leptirici 3-4 godine
Neka zna cijeli svijet pored Amerike; Saudija, Egipat, Jordan i Emirati sve svoje potencijale daju za odbranu Izraela..
Mene samo zanima u kojem clanu medjunarodnog prava je dozvoljeno ovo sto Izrael radi. Gadjati civile, ubijati ljude u drugim zemljama. Gdje su skolovani ovi sto vode sve ovo u Izraelu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izrael ili Amerika? Mislim budimo ozbiljni, Izrael ni Gazu ne bi mogao napasti bez Zapadnih zemalja.
Amerika sa nekim evropskim i arapskim. Ovo je i bio cilj od samog početka.
U Meki je uhapsani čovjek koji je svojumru poklonil Ismail u h a nijeu!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kaze Benjo budete li cekali jos,mi napadamo.A Iran ne zna bi li pishkio il' kakio. Izrael je naumio da vas izvede na cistinu ovako ili onako,valja vam na peron sa njima. Njima ne odgovara da cekate,jer taj sukob mora da se desi.
I nepismene covjek vidi se Amerika pokušava uvuci Iran u rat da ih tako oslabi. isto kao sto iskorištavaju Ukrajinu da oslabe Rusiju a naivni Ukrajinci misle da ih Amerika voli.
Bilo bi to zanimljivo da Iran pobijedi i uporedo zauzme i Saudiju...
Israil je Amerika 2.
Samo da nam hoće hoće poskupit sve kad se ovi pokefaju
Jeste cilj Izraelu ako ne napadne Iran Izrael, Izrael će napasti Iran. Uključuju se u rat Zapad USA, Velika Britanija itd protiv Irana sa Izraelom. Rusija i Kina će odbraniti i pomoći Iranu. Nek nam je Bog na pomoći. Izraelci rade sve da nestane planeta.
Sve se slazem,osim da ce neko pomoci Iranu. Niko druze,vidjeces.Satrace ih,a svijet nece prstom mrdnuti,samo ce izraziti zabrinutost.
3 svjetski je nazalost neizbjezan, dzaba nam bjezat nemamo se gdje sakrit, a ko prezivi cetvrti ce se borit kopljima i macevima...
vala moze jedan Svetski rat i bez nas, dosta smo mi ginuli
Cekaj da mi bar drugi zavrsimo
Mene samo zanima u kojem clanu medjunarodnog prava je dozvoljeno ovo sto Izrael radi. Gadjati civile, ubijati ljude u drugim zemljama. Gdje su skolovani ovi sto vode sve ovo u Izraelu?
Dragi Netanyahu tebe Bosna i bosanci vole kao rodjenog brata,molim te nastavi tamo gdje si stao. Zivio Izrael
Ukrajinu više niko i ne spominje
E to je pravi razlog ovog rata. Napokon se karte otkrivaju. Kakva Gaza, Gaza je bila dimna zavjesa
Kao sto sam vec napisao prije par dana, Izrael zeli uvuci Iran u rat prije izbora... ako Biden reagira zestoko bit ce zadovoljni ali ce Trump komentirati da do rata nebi doslo da je on predsjednik, ako ne reagira onda ce ga Trump kritizirati da je slab predajednik, ovo se sve radi da Trump dodje na vlast i da Nety ostane na vlasti i da Izrael "eliminira" jedinu opasnost po Izrael.
Nek cekaju ako treba mjesecima da ode americka flota pa onda ispale sve od jednom.
ne zna se ko je gori po muslimane Izrael ili Iran
Pokrij se po usima da nije bilo Irana 1992 pokazi malo postovanja akonga imas
sve po planu i programu