Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na nasilju počivat dugo ne može niko, pa ni najprefinjeniji, najutjecajniji, da si naj naj naj nezz šta pa tako ni ovaj rezim tamo
Surah Al-Qamar : 44.Zar ovi da govore;Mi smo skup nepobjedivi! 45.Skup će, sigurno, poražen biti, a oni će se u bijeg dati!
Dbgd Zam. Ro Jezrajil
Naravno da ima i djece.To je ovim i primarni cilj.Napisao bih još ali mi Klix ne dozvoljava."govor mržnje"
Zašto naši jevreji u BiH ne dignu glas protiv ubijanja u Gazi?
Obzirom da su postogli globalni koncenzus po pitanju Palestinaca, sljedeca faza je prestanak izvjestavanja o desavanjima. 2023 i 2024 ce svjedociti o nestanku civilizacije na planeti Zemlji.
Kako bijedan nacin ubijanja neduznih
Cionizam mora pasti kad tad
Nemali zemlje ni za ukopnog mjesta.