Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle vise ova neman ce ubijati djecu
Rekli su sve dok Hamas ne kapitulra. Ako Hamas misli da može odbraniti ljude u Gazi neka nastave borbu. Ako ne misle, neka se predaju. Jasno je da Izrael ne preza ni od čega, isto tako je jasno da su Palestinci prepušteni sami sebi i da im niko neće pomoći.
@user495 sa ili bez hamasa oni zele da istrijebe palestince nek ti je jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa to jeste njihov domet, da napadaju djecu i žene. Probali su neki dan kopneno na jug Lebanona, cijeli svijet je vidio kako su prošli i kakva je to bruka bila. Pametnom dosta !!
Ovo radi zapad,a zapad je zlo čovjecanstva.
Stočni farmeri idf se ne stide napadati izbjegliki kamp?!
A samo cemo "preletjeti" preko cinjenice da su teroristi u kampu uspostavili bazu, jel tako klix komentatori?
Kad tad skocice im na nos sve sto rade
bas vole Gazu, valjda tamo imaju najbolje sanshe protiv g0l0rukih
Na pitanje ima li Netanyahu osobnu odgovornost za napade 7. listopada i njihove posljedice, Ayalon je odgovorio da izraelski premijer "apsolutno ima". "On nadzire obranu i sve oko toga, tako da je, naravno, glavni odgovorni," rekao je Ayalon."On je taj koji je nadgledao ili osmislio strategiju jačanja Hamasa, pokušavajući podijeliti palestinski teritorij između Palestinske vlasti te Hamasa u Gazi.
Hamas i razni salafi projekti su kreirani od C/0 nista.
Moraju malo na djecu i žene da povrate moral nakon debakla u Libanonu.
Djeca su im glavni cilj.
Pa sta ce na Iran ne smiju, misle se hocel ili ne, lako je napast, a kontaju sta ce bit ako iean uzvrati, sinoc citam odgodili dok razmisle.
Prije godinu su mnogi ovde tvrdili da neće smjeti uči u Gazu. Prije svega nekoliko sedmica su isti tvrdili da ne smiju udariti na Hezbollah. U ime Iranskog naroda nemoj tvrditi da ne smiju na Iran.
Na kraju u neće, na to mi ide
Sad ce brat ajatolah reci sta je pravedno i nadam se odrzati obecanje
Danas bi oni mogli svasta da urade jer danas je godisnjica Hamasovog napada.
Ovi zaboravili na Iran
Shvatili šta bi to značilo