Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iran poziva gradjane Izreala da se isele iz drzave i nadju domove negdje u USA. Iran vam ne zeli zlo, zeli vam dobro, a dobro vam moze biti samo daleko od Palestine.
Podsjeca me na ono kad kazu zenama i djeci da udju u autobuse i da im se nista nece desiti...pa onda nakon 30tak godina ide Rezolucija..
Da li se desilo sta zenama i djeci koja su usli u autobuse ?
ODGOVOR ZA gooUser1724861740 prije 7 minuta Da li se desilo sta zenama i djeci koja su usli u autobuse ? ODGOVOR: DESILO IM SE DA SU IM POBIJENI SINOVI< MUZEVI< OCEVI< BRACA< STRICEVI< KOMSIJE< PRIJATELJI
Ne zelimo vam nauditi samo cemo vas sravniti sa zemljom, unistiti domove i sve ono sto ste generacijama gradili ali ne zelimo vam zlo samo se iselite. Dobar vam je ovo clanak KLIKSe
Samo da napuste sve sto su izgradili u zivotu da vi to srusite :) Ma super su mi ovi IDF zlocinci.
Naprijed Israel
4505....oprosti mu, ne zna sta lupa!
20. F35 unisteno u tzv. Izraelu.
NeVolimTeAlija2024,pa te cinjenice odvoji pa pripoji,pa ces vidjet,nije ti ovo 92,to mozes samo sanjat.
Opet na civile pa sta je reci ne gadate vi vojne ciljeve
Iran nije birao ciljeve
ARBEIT MACHT FREI!!!!!!!!!
RbihsroljoGOOVEEDDDDDDOOOO, ma,jbo tisvo jumamu
Etnicko ciscenje ..
Antiteroristicka akcija se nastavlja. Drzava Izrael sad ima nekoliko ciljeva: - sprovodjenje rezolucije vijeca sigurnosti UN da se teroristi potisnu sjeverno od rijeke; - unistenje instalacija Hezbolaha, ukljucujuci naoruzanje, dokumente, ako je moguce tunele, i slomi ostatak otpora terorista, - stvaranje tampon zone od rijeke do granice Libana s Drzavom Izrael koju ce zajedno poslije cuvati Libanska i Izraelska vojska. Libanska drzava i vojska nece ometati akciju.
glupane gotovi ste pojedes kitu svim muslimanima