Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki novinar koji istinito izvještava za njih je opasnost! Nije im ovo prvi put...
Za vas su i hiljade ubijene djece bila pripadnici hamasa.
SVE STO KAZU JEVREJI TREBA IM VJEROVATI
Samo zlocinacki rezimi mogu tvrditi ovako nesto!
Izraelu su hamasovci partneri a nezavisni donosioci istine su im smrtni neprijatelji zato novinare koji govore istinu ili potplate ili ubiju! Prvih 10 najačih medijskih kuća u Svijetu je kupljeno one ostale ovih 10 kuća ometaju u donošenju istine a ove koje nisu uspjeli da kupe i ometaju jednostavno ubiju tako da ovaj jedan ubijeni više vrijedi istini nego svi ostali preživjeli koji nam se smješkaju i lažu
P u pravu su i jeste bio..One taoce su nasli u kuci novinara Al Jazeere a cuvao ih je njegov otac.. Cak su ih i Turci nakon 2016 blokirali i morali su ugasiti kanal.
branili se
Meni je fascinantno koliko je izrael mocan. Doslovno mogu smaknuti koga zele i niko nece ni pisnuti
Nisu oni toliko mocni koliko imaju Amere iza ledja
Kako je to lahko samo kazu da je hamas , tako kazu i za zene i djecu koji su pobijeni
Oo turciii
Ovi kako su krenuli bit ce kao Nijemci nekad.