Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnogo više se zanimate za palestince nego za sebe same... obilježje "fanatika".
Sve je to tako providno k'o flis papir ... jači kači, tako je uvijek bilo kroz historiju. Ali ničija nije do zore ...
Sutra slijedi primirje, Egipat završio SA Bidenom, ne brinite.
Joj kako je ovo nosanje mrtvih, vriskanje, kukanje i ekstaza odvratno. Strašno je šta se dešava, zao mi je neduznih ljudi!
"Ubio bih i mogao sam da ubijem sav jevrejski narod! Ali sam ostavio broj da bi svet video zašto sam ih ubijao" A.H.
Lijepo to zvuči, ali ta izjava je izmišljena. Nešto slično kao za Mariu Antoinettu : neka narod jede kolače. Mada se sada vidi da ih je čovjek trebao još više potamaniti.
On to nikad nije rekao, a jasno je što promovirate fašizam, niste ništa bolji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam hoće li konačno javno reći da mrze sve koji nisu čifuti ili nemaju neku veliku korist od njih. Mi balkanvi jesmo na svoju ruku, ali svejedno ćemo sutra popiti zajedno, ovi su jednostavno bolesni
Mi smo bolesniji,sede'emo poiti i opet se tući,oni imaju svoj cilj a mi ????
Ma ja,nakon sto su bez razloga pobili 40 djece i 170 civila
Preko 3 hiljade raketa je Hamas ispalio na Izrael u zadnjih 7 dana. Naravno, Klixovci ignorišu činjenicu da su te rakete ispaljene sa ciljem da ubiju što više civila. Kakogod, ovaj sukob je strašan jer dosta nevinih ljudi gine na obje strane zbog manjina koje su žedne krvi.
Kako ba bez razloga? Da tebe krenu raketirati đikani iz manjeg entiteta, ti ne bi odgovorio?