Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imamo li mi kakve protuzracnovazdusne odbrane? Ovo vise niko nije siguran
Imamo pamova,mozemo s njima dronove jedino skidat xD
Nisu naši agresori slicajno uveli vojni rok. Svi se spremaju za ono što je neizbjezno. Jedino mi ne djelujemo i ne spremamo se.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jbbt sta je ovo namjerno ljudi izazivaju
A mozda da te frakcije za koje navijate prestanu uda.rati na izrael, pa ih izrael nece morati pota.man.iti??
Sve u Kuranu pise
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
B i j e s a n. p a s. u j e d a. sve oko sebe..
R a z u z d a n a ...b o g a t u n s k a .. d e r i s t a
Zašto je Izrael bio agresivan prema Siriji? Svi nevini?
Izrael ce sve pregaziti do Teherana.
I tu im je kraj i nestanak
Prije 20 godina je nastao plan o uništenju 7 država oko Izraela. Napravili su haos u Libiji, Siriji, Iraku, Afganistanu....i na tom putu im je ostao najtvrđi orah Iran. Mudri su Persijanci da bi se dali uvuću u rat protiv Amerike, ali ni tada ne bi bili uništeni jer imaju bolju geografiju i oružje i vojsku i od Afganistana. Čak ne bi smjeli ni nuklearkom jer ne znaju dokle je Iran stigao u svom programu. Navodno završava projekat raketa za prenos takvih bombi.
Zasluzili su isto da ime se vrati kad dodje vrijeme ! I gore
ide nabavljeni
Ovdje nema sta da se ceka vise. Ovdje i Turska i Iran i Sirija trebaju odmah da se ukljuce
I ovdašnji Bašonjaci.
Ovi samarju sve redom i niko im nista ne smije
Pa udarite sa kopna sa istoka i sa sjevera, i nemaju sanse!!
Siriju tuhaju odavno
Washington - Tel Aviv ... Blinken i Bajden više su u izraelu veću svojoj Zemlji i zbog podrške izraela izgubili su onoliko koliko je bio početak pada bivših Dinastija koje su svojevremeno vladale svijetom
Ove neko mora zaustaviti.
DEDZAL ILI ANTIHRIST dolazi Moraju napasti sve drzave u svijetu i pokusati stvoriti veliki izrael iz kojeg ce krenuti Dedzal
Joj sra....a na Bliskom istoku.
Dođe nedjelja i krenusmo na Bogosluženje u crkvu.Ono što sam tada vidio u našem zaseoku nikada neću zaboraviti.Kad smo trebali ući u crkvu jedna djevojka je krenula da se baca i vrišti tu je bilo prisustvo demona.
Sizofrenija
nije nista ni unutra bolje,crkva je konstruisana da plasi ljude
PRIKAŽI ODGOVORE (1)