Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo je bilo nismo bombardovali, a sad jesmo, ali je mali broj žrtava. Koja gofna... I još će biti sigurni da je američka jdam bomba.
Sramota svijeta.
Sjeme vam se zatrlo bagro židovska!
Roditelj poginulog djeteta bi poželio da vam se istom mjerom vrati, pa što ste vi manje ubili Palestinaca to bolje za vas
Majmuni cionisticki, Hitler ih nije bezveze ubijao.
Zašto se Izrael pravda ako nije odgovoran za napad na bolnicu?
Zašto sada smanjuju broj ržtava ako imaju dokaz da su Palestini sami sebe raketirali?
Roditelji sakupljali komade u reklamne kese, sram vas bilo...
paaa hajmo rec da mi treba 1 sat da napravim porciju kolacica, a Cookie Monster ima 15 rerni koje rade 24 sata dnevno svaki dan 5 godina, koliko dugo je potrebno da napravimo 6,000,000 porcija kolacica ?
pa ako oni nisu izvrsili napad sta ih briga 🤔
Eh, pa to skroooooz mijenja priču....
Vise desetina je 20 desetina … nije sija nego vrat….
Koji su ovo zlocinci. Prvo ubiju ljude a onda pokusavaju na sve moguce nacine ubiti i istinu. Imaju li trunke dostojanstva.
e ako je vise desetina sve ok
Da nema mrtvih nikako bolnicu ste gadjali smradovi usljivi