Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako ti je kad na bojnom polju izgubiš sve ratove od 1948 do 1973. treba se boriti kad je vrijeme za borbu a ne ovako kad si sve bitke izgubio nađeš neke budale da od očaja ispaljuju rakete na civilne objekte. Kad je bio pravi rat , nisu se borili već pobjegli u Liban i Jordan.
Pouka svim narodima, nema slobode retroaktivno a ni zemlje ako je izgubiš. Zato kad je rat, bori se kad je mir - uči i razvijaj se. Palestinci su sve pobrkali, hoće da im neko vrati sve što su u ratovima izgubili. Ne ide to tako. Kad ste trebali i imali oružje vi utekli pred židovima. Sad je gotovo - game over.
Da nije agresije i opresije Izraela, HAMAS NIKADA NE BI POSTOJAO. HAMAS JE ZADNJI KRIK I POKUŠAJ OTPORA U PALESTINI. No najlakše je propagirati kako su jednostavno šljam i teroristi, a na čelu Izraela se nalazi pravi terorista!
47 pustis das im da zive sa tobom onda se prokurce i prave otimaconu zemlju u koju su prihvaceni ko izbjeglice stoka ostaje stoka
Udri, kosi, ne štedi
legitiman cilj vam Jel mamu vam, kako sad oni da odgovore na to
Nemaju više pravih meta. Postaju bezidejni. Pa za Boga miloga dole na tom malom prostoru žive nevini ljudi.
Vjerovatno se tamo "kriju" pripadnici Hamasa??? -.-' Pa dokle vise ljudi misle da je svijet glup???
Niz Drinu sve sam baciooo samo rokaj generacijooo
Mora da je su tamo nasli Hamasovo gnijezdo, pizda im materina..
pa ovi ko srbi jbt
OMJER UBIJENIH CIVILA U GAZI NASPRAM IZRAELA JE 270:1. ZA JEDNIG IZRAELCA U PROSJEKU POGINE 270 PALESTINACA
Opet vojni ciljevi !? Bice da u Gazi nema niti jednog civila.
Puna podrška Izraelu u borbi protiv islamskih terorista od BiH
Dobro gledajte sta radi narod zidovski kojeg je Bog prokleo i koji nikada mira nece imati. Dobro pogledajte koje zapadne vrijednosti oni isticu: krv, ubijanje i sakacenje djece, trudnica i staraca.
Ne,ne. 77 godina Izrael terorise i vidi se kako se je sirio..smra du jedan
Palestina, najveca sramota 20/21 vijeka. Toliko o pravednosti. Sve je interes, sve se namjesta. Svi se prave ludi na totalno gaženje osnovnih ljudskih prava Palestinaca. Podrska Palestini od opozicije iz RS. Free Palestina! Kosovo je Srbija!