Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sud u Hagu da ima svoju neku jačinu Dodik bi bio u zatvoru zbog nepoštivanja istog, negiranja genocida, veličanja ratnih zločinaca itd
Nece zločinci mirovati sve dok ne pobiju sve palestince kojima su oduzeli njihovu zemlju
Svijet je na strani izraela
A bas njih zanima misljenje haga🤣🤣
Samo im Dejton i zajednicke OS moze donijeti mir na taj teren.
Strah ih neće moći ubijati. Jel' vam jasno ćafiri zašto Kur'an govori o strašnim kaznama u paklu, a bog toliko milostiv?
Zašto ne naredi? Šta čeka? Zašto ne uhapsi zlikovca koji je ubijao djecu, žene, starce ...
e jebga....
KOJE GLUPOSTI, KAO ONI NEKOGA SLUŠAJU KAD IM SE NAREDI, DA IMAJU IMALO CIVILIZICIJSKI NORMI POŠTOVALI BI OSNOVNA NAČELA RATA, KAŽE CILJAJU HAMASOVU INFRASTRUKTURU A RUŠE SVE PRED SOBOM, NJIMA JE HAMAS I ONA BEBA OD GODINU DANA I ŽENE I STARCI..ČAK I ONI KOJI ŽELE POMOĆI BESPOMOĆNIM CIVILIMA I ONI SU IM HAMAS
Smiješno, kakvom strahu, isto kao i Rusi da im sud zapovjedi prekid rata u Ukrajini, toliko su u strahu da su već počeli povlačiti vojsku, doduše prema Raffahu.
tresu im se ev gace. ovaj novinar neki naivni jado
Vidimo šta njima znače odluke tog suda
Cuj Izrael se boji da bi im mogli zabraniti da ubijaju civile djecu to je bas neki ogroman strah izgleda
Sud u Hagu je za sirote zemlje..
A Izrael do sad kao postuje presude toga suda? Oni ne postuju ni Boga ni ljude. Oni postuju samo zakon jacega