Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izraelska cionistička gamad.
Dobro o čemu se ovdje zapravo radi, je li moguće da su ljudi toliko moćni da im ne može niko opepelit da prestane taj užas. Šta treba da se desi pa da prestane taj horor na zemlji. Tuga, toliko nedužne sirotinje gine, 21. stoljeće hej, a sve sami divljaci imaju moć
Prokleti izraelski teroristi,,, bolesni umovi ubijaju djecu i civile
Natenjahueve zlocinacke, naci-cionisticke, horde pokazuju svoju punu krvozednu razularenost uz svesrdnu podrsku "demokratskog svijeta". Istog onog svijeta koji svima soli pamet o slobodama i demokratskim vrijednostima.
Islamisticka novinska agencija Hamasa … A vi to prenosite. Hahaha, ima li vece lakrdije od ovog Klixa?
Alexa play Al Qawlu Qawlu Sawarim
100%
Bošnju više boli dešavanje u Gazi nego što neće imati struje.
Putin sutra stiže u Katar na proputovanju Bliskim istokom.
Zlo nevidjeno! Ko god ovo podrzava i nalazi izgovore na najmilijum mu se vratilo!
Al Qawlu Qawlu Sawarim.mp3
Sve je jasno. Ovi su otvorili, nastavili lov, bespoštedno, brutalno. Više se ni ne pokušavaju pravdati. Ne treba im razlog. Zlo, ono najgore, više od toga. Nedostaje riječ. Da duša pukne nad ovom nepravdom.