Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cionističko kopile smrdljivo
Okupator agresor koji se u svijetu želi predstaviti kao jedina žrtva, šejtanska igra. Dobro je onaj rekao svi u svijetu se ponašaju da je Izrael Superman a ustvari je Homelander
Hamas nije Palestina, namjerno stavljaju u fokus Hamas a gađaju bolnice crkve civile djecu ljude koji bježe prema granicama
Gledaj ovog levata. Hamas od 100 raketa ispali jednu GRAD raketu, ostalo su bojleri, limeni sulunari i ostali improvizovani "projektili" bez ikakve mogićnosti navođenja ili kontrole. To rade da bi onaj jedan GRAD, stara tehnologija, prošao željeznu kupolu. Hamasu odgovara da Izrael troši 100,000$ za svaki bojler, a trošak pokrivaju američki poreski obveznici.
Crkao da Bog da ti i svi koji te podržavaju....
Ma cionisti mogu kompromis traziti samo u granicama koje je priznao UN, sve ostalo vodi ka sukobu. Mozda se jednog dana rijesite palestinaca, ali, ne zaboravite da vas i dalje okruzuje 400 miliona arapa muslimana. Dakle, ima da vas nema.
Izrael teroriše i ubija pravoslavce ,katolike i muslimane na palestinskoj teritoriji.
Samo je steta sto Iran nema nuklearku.
Ukratko: Kada završe sa Genocidom, postaviće svoje vladare koji će nastaviti zagorčavati život preostalim palestincima koji prežive.
Kad porusimo Gazu, odreći ćemo se odgovornosti...
Brat im je u zatvoru dokazao da su jevrejke široke ruke....prangija nema nacije
Hamas će vas uvući u pakao kao 2014, welcome. Onda ćete kmečati svojim američkim vlasnicima
Do sada ne znam za hamas da je iko od njih izgubio zivot ali znam sigurno da su za ovih 14 dana zlocina ubijali isključivo civile.Svijete muslimanski pao si na ispitu popravnog vise nema,zanijemili ste o vi "veliki saudijci"braca i setre stidite se svog imena vi ste sudionici u ovom genocidu i zločinu neka vam se Allah smiluje i oprosti
Znaci nista ulazak u Gazu,da je vide vojnici iznutra? Pa obecao si im da ce dobiti naredbu,a sad druga prica....Ali,treba imati damu,pa uci pjesadijom u Gazu.Sve nesto sa daljine rusite,avionima,raketama,dronovima,ali se predomisljate za dugo najavljivanu invaziju. Znas ti pajdo da su to vrata pakla.
Necete popravit ono što ste porušili
Izrael neće nikada imati sigurnost,dok ugnjetava okupirane Palestince ,jedino na granice prije 1967 i miran bliski istok.
Cionisti neka se vrate na granice od prije 1967 i miran bliski istok.
Vi cionistički fašisti uništavate desetljećima palestinsku djecu,žene...
Stvaranje geta za djecu...