Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halo zapad zar ne idu za ovo sankcije, FIFA ih izbacuje iz svih takmičenja, podizanje međunarodnih optuznica i ostale stvari koje je dobila Rusija kada su napali Ukrajinu ?? Kakvi ste vi jadnici !
klip snimljen u holiwoodu, jučer su ih dobro patosirali ovi iz hezbe
FIFA ih nije izbacila.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ge no ci daši
Ci oni isti su na ci isti. Obratite pažnju da imaju podršku istih zemalja ali apsolutno iste zemlje kao što su imali i Na ci isti
Puštaju ih da bi ih poslije opkolili.
Gledam sta rade i ne mogu da se nacudim kako smo mi muslimani neslozni. Svaka druga religija bi vec ujedinila sve ali musliman je musliman. Ne mogu da se izrazim kako se jadno osjecam. Izrael je okruzen muslimanskim zemljama, ali dzaba. Samo ulazu proteste. Verbalne.
kad rusija napadne ukrainu to je napad na teritorij a kad ovi .upci ulaze gdje hoce to je odbrana od terorista.
Sada svi u jedan glas, da Bog da, da Bog da, vidiće oni, doći će...
I sad ovo je ok za zapad
Svaka pobjeda Zapada je ok za Zapad... Logično.
Znaci dodju u tudju zemlju i postave zastavu i to je ok za medjunarodnu zajednicu. Hahahahahah. Kakvi licemjeri vladaju. Onda se cude otkud teroristi? Kako to, kako to? Vojko V.
Tuđa zemlja s koje se vojno djeluje po sv. zemlji decenijama. Obriši tu balu oko usta.
Hezbe su objavile da ih je puno kostalo da dođu snime postavljanje uastave, zatim se povuku.
zastave
vjerodostojni u pm.
Okupatori.
Ako ovo nije agresija na suverenu zemlju, onda ja ne znam, šta je.
Očito da ne znaš... Inače, znao bi da pod agresiju na suverenu zemlju spada i raketiranje lzraeIa.
Vjerovatno od sad vise nece bit izvjestaja o stradanjima idf-a. Samo ce izvjestavat kako imaju jednog ranjenog.a s druge strane poslase sve rezervne snage
Sto vise snimaka to vise dokaza ratnih zlocina. Samo neka izvole.
i kao neko ce im suditi?
Odustali od Kopnene Ofanzive jer ih Hezbolah satra ,ovima da nije aviiacije nebi smjeli prismrditi Libanu
Ubili smo šefa Hezbolaha, zamjenu mu i zamjenu zamjene!
Paradirajte a sad bježite koliko vas noge nose... ovo je za široke narodne mase u sklopu sveopšte kampanje obmane javnosti...
Nakon što su im desetkovali cijeli vojni vrh, Hezbollah izjavio da je ipak spreman na primirije i implementaciju UN-ove Rezolucije 1701 (demilitarizacija područija južno od rijeke Litani). Rekli su da primirije neće uvjerovati situacijom u Gazi.
jest jest, eno samo sto se nisu predali. Samo je problem sto cijelo jutro bubaju po okupiranoj Galileji.
Bubaju oni mjesecima, ne samo jutros. Ali ovo da su pristali konačno na primirije jest istina. Imaš i druge izvore osim klixa. ;)