Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast,treba hrabrosti kazati kako je bilo.Nadam se da je izraelski mediji nece razapeti.
Ode ona u Japan, ali svaka čast na iskrenosti
FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
imali smo mi jedne iste, samo što su pričali da smo pravili džamahiriju a ne državu svih naroda i religija..
Upratio ali piloti su svi Bosnjaci koji upravljaju tim helikopterima izmedju ostalog za gasenje pozara. Da su Srbi ili Hrvati ili bilo ko drugi vjerujem da bi i oni bili nagradjeni tako da prvo provjeri pa onda napisi. Nema 50 tih helikoptera nego samo 2.
Zato sto su oba pilota Bosnjaci.
Čekaj.... Autohtona stanovnica iz Japana?
Ovo neces procitat u zapadnoj stampi.
izrael je mason
i to najveći onaj
Yah uda dok kaže nama slaže štaš tako je
Neko napisa da su vas optuživali za pravljenje dzamahirije a vi kao pravite državu svih naroda a čime to ? Što sve drugo i drugačije.... Pročitajte samo vase komentare pune su " ljubavi prema drugima" toliko naroda u svijetu je ugroženo ugnjetavano a vi mitingujete samo za Palestinu da nije jedini razlog nečije slično ime....Svako ima svoje 33 posto istine i samo su oni u pravu tako i vi
Za vasu informaciju, svi Arapi nisu muslimani, tamo ima i krscana i hriscana, a ona drzava sa I ne bira. Ruse sve zivo, malo se informisite...a, za mitinge za Palestinu je dovoljno biti covjek. Ne brinite, cionizam nece stati u Palestini, mozda sutra vi, vasa familija i djeca budete u istoj situaciji, malo se informirajte o arapskom svijetu, nisu svi Arapi Muslimani....
pa idi onda na bilo koji drugi portal i čitaj bilo čije komentare ako ti je to mjerilo. jel zaista tako razmišljaš ili se samo šališ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Predstavnici Japana se još nisu sastali ni sa jednom palestinskom žrtvom izraelskog bombardiranja u Gazi. Kako da se sastanu kad su opkoljeni ili mrtvi?!
Bosna je uvijek bila na strani pravde tj za Izrael,i necemo dozvoliti da nas palestinci i serb okrenu protiv Amerike.
Eto vam Japan,dobri,fini plaho
palestinci izmislili demokratiju za fasiste i danasnje moderne demokrate
FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
Ako sam dobro shvatio, većinu civila je ubila izraelska vojska, a Hamas je želio taoce da ih razmjeni za taoce koje drži Izrael. Umjesto razmjene, Izrael pobio preko 40 000 ljudi. Ko ovdje sije teror.
Jesul i njih bacali lavovima
Pa kada su pustali neke od taoca pozdravljali se sa njima. Ne kazem da nekoga treba kidnapovati ili nedaj Boze ubiti a tu je 7 oktobra bilo svega ali vjerujem da su svi trenutni zatocenici dobro i zdravo. Izraelu jdnostavno nije stalo do tih ljudi. Koleterala nazalost.
Taoci su kao imali opciju da se ne pozdrave ili da vicu kako jeste dok su jos kod njih? Postoje snimci kako bacaju bombe u sklonista sa omladinom koja nema veze s vojskom.