Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Etnicko ciscenje u najavi.
U najavi? Pa evo genocid svakodnevno traje sad će 4 mjeseca. Šta imaju najavljivat...
Ima nas koji tumače da je rat. Nije ovo nikakav rat. Ovo je genocid. Ako kažete da je rat, pali ste na razmišljanju. Forsiraju narativ da je rat. Kad je rat, pripajanje teritorija i ubijanje je normalno. Palestina nema vojsku, nije nikakva država jer tzv izrael ih drži u kavezu. Nek se istina zna.
Danas su u Tel el Hawa u Gazi, nađena tijela male curice Hind i njene porodice. Ona je pozvala prije 2 sedmice hitnu da joj pomogne, jer su svi ostali bili pogođeni u autu. Izgubljen je kontakt sa njom i sa hitnom koja je otišla. Danas nakon povlačenja, Jevreja, pronađeno je bolničko auto pogođeno raketom, a tijela curice i njenih su bili nedaleko od njih u tom pogođenom autu. Ubili su i curucu, a raketom i bolničare. Je li ovo dovoljno svijete?!
"Operacija RAFAH" ne, možda OPERACIJA DAHAU 24!!
eto ko njima bitno je li ramazan ili ne.
Da Bog da vi nestali do Ramazana., arogantni monstrumi.
Kako je hrabar ovaj monstrum kada su SAD nosači i podmornica tu ! Svaki početak ima i svoj kraj i svakom letu slijedi pad ! Krv i suze dječije vide svi osim slijepih srca !!!
A Allah je svemu svjedok!
Koji ste vi zlotvori i genocidaši, Mongoli su civilizacija za čifute. Znao je mali brko Nijemac, s kim ima posla čovječanstvo
Svi smo mi hamas to ste vi ubice djece napravili od vecine ljudi na planeti
A što je to Egipćane srklet od Palestinaca, u čemu je problem, pa neće valjda pustit da ih ove životinje sve pobiju
Svijet je pod kontrolom ovih cionistiskih govana i svjetskih satanista.Tako da ovo a i svaki drugi genocid mozemo zaustaviti samo mi obicni ljudi.Da se dignemo protiv monstruma.
ponasaju se kao sa ovcama koje prebacuju gdje im odgovara, uzas.
Izrael ce sa ovim genocidom nad palestinskim narodm, svojoj djeci i praunucadima da ostavi vjecitu nesigurnost. Nista nije vjecno pa ni ovo sto ratuje za njih NATO Amerika, EU. Jednog dana ce ostati sami a onda ce da plate ceh njihova djeca.
Mi smo nemoćni šta god kažemo ..Ali svijet da hoće zaustavio bi ovaj GENOCID.
Brestica "doklen". Ne bi ti škodio koji dodatni čas maternjeg jezika.
Sto se ovaj zionista vise pojavljuje u javnost sve vise stvara mrznju prema zidovima .Kroz istoriju prezivjeli su holokaus ovo sto su ucinili u Gazi to ni Hitler nije nigdje napravijo sa SS divizijom. Gencidasi zaboravili ste zlo na vasoj vlastitoj kozi.
Palestinci u dijaspori, kad ako ne sad? Skupite jednu brigadu ili dvije i u proboj dok nije prekasno.
Šta će se boriti neka sačekaju vas koljače