Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve više počinjem sumnjati da je ovaj Hamas Izraelov trojanski konj ili eventualno CIA projekat,nema logike da ideš glavom kroz zid kao što oni rade
ne bi rekao oni isprovociraju sukobe sa palestincima i to im je opravdanje za etnicko ciscenje,vidis kako evropa odma skace da da podrskua a kad azerbejdzan vrati ono sto je njihovo namecu im sankcije i onda kazu kako su muslimani agresivni
To je siitska produzena ruka Irana ,zabelaje i onda gine obican narod. Iran je duboko upetljan.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
deinstalirao klix aplikaciju s androida zbog dijaloga koji od mene traži da prodaju informacije kako im se ćefne. Ne može ! Što je dosta dosta je !
A.palestince ko hebe. Kad vidimo kako rusi rokaju ukrajince samo zamislim kako su u pitanju Izraelci koji ubijaju palestince, pale i ruše im kuće, otimaju zemlju i cijelu evropu baš briga ili su ko.Incko zabrinuti. Mrš skotovi okupatoraki
Ne mogu da nađem na medijima niti da čujem od ovih dežurnih 'boraca' za ljude i prava da je osudio ovaj zločin nad zločinima....
Free Palestine 🇵🇸
Nebi ni ja trpio Izraelovo ugnjetavanje Palestinskog naroda , zato opravdavam ovaj napad !
Kakva odmazda ubijaju civile
A kao odmazda je uredu
Ne podržavam napad Hamasa niti terorizam Jevreja nad Palestincima ali mi smeta licemjerstvo Zapada, kada Ukrajinci raketiraju Rusiju to je OK, kada Palestinci urade to isto na Izrael, onda je to po nima terorizam iako Izraelci čine Palestincima isto kao Rusi Ukrajincima.
Te dvije situacije su iste jedino vama talibanima, a normalna i nepristrasna osoba tu ne vidi nikakvih poveznica. Rusija je napala medjunarodno priznatu drzavu, isto kao sto je i Izrael medjunarodno priznata drzavi koju vecina vas talibana ne priznaje i opravdava "slobodarsku" borbu Palestinaca(tj. muslimana koji tu zive tek od 7. vijeka i upada kalifata, dok su jevreji tu oduvijek).
Ne ide mi u glavu sto napadaju daleko jaceg od sebe kad znaju da ce dobit po prnjoki
Napadao bi i ti da ti oduzmu nesto sto ti pripada
Kako ovaj iranski debil vazda vice nesto kao ponosni napad na izrael…. Hahahahaha a ljudi im raznijeli sve, satru ih svaki put i nikad da nauce lekciju.
Death to izrael
Tako je merhametlije, pokazite pravo lice, nije vam niko nikad nije kupio multikulti pricu. 😂 🇮🇱 🇮🇱 🇮🇱
Ima li kraja ubijanju???????
Nisu Izraelci okupirali, vec su Palestinci za suho zlato prodavali djedovinu zidovima poslije i za vrijeme 2.sv rata. Isto kao sto su Srbi prodavali Albancima, raspale kuce i zemlju i od tih para kipovali stanove po BG, pa je i drzava Srbija prodavala svoje jer je vidjela da moze. E onda kada su se naselili, prevladali domicilno stanovnistvo, onda ide kukanje. Isto sto Bosnje rade po pojedinim djelovima Bosne, kada Arapima prodaju zemlju i stanove. Znaci djedovina se ne prodaje!
Glupost, niti su Arapi prodavali jevrejima tu zemlju niti Srbi Albancima. Jednostavno zakon jaceg ce kao i uvijek pobijediti na kraju, isti onaj zakon koji i muslimani naucavaju i sprovode gdje god da su bili(osim kada su na gubitnickoj strani, tada kmece kao niko drugi). Pa svi dobro znamo kako su Arapi uopste tu dosli u 7 vijeku, samo sto se voli izigravati budala.
Israel se brani na Palestinskoj teritoriji
Evropa se "solidariše" sa čifutima, a vijekovima su ih peoganjali,ubijali...
Lahko je terorizirati i ubijati civile po stanovima.
Pa, št misliš gdje se Hamas nalazi? U kasarnama i bunkerima? Ne, infiltriraju se među civile i onda mašu sa brojem nedužnih, civilnih žrtava. To im je taktika od početka.