Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusiju iz minute u minutu osuduju sto roka jevreja zelenskog A izraela pustili da radi sta hoce i niko od ovih svjetskih medija da prebese osudi ma nista nema ukrainci su ljudi a ovi palestinci nisu
e moj burazeru, bliski istok i muslimanske zemlje su same sebi krive za ovo sve. jos od 80 ih godina su SAD radile na tome da destabiliziraju to podrucje. prvo su podrzavali Sadama da napadne Iran a poslije su i njega napali. oni da su bili ujedinjeni SAD bi bio danas njihov saveznik i bilobo obrnuto. jedan muslimanski zivot bi vrijedio 100 jevrejskih ili krscanskih. imaju najvise nafte, glavnog svjetskog resursa barem zanjih 150 godina.
kako si saznao za ovu informaciju nego od svjetskih medija,nije valjda Klix bio na licu mjesta
2 i vise milijardi muslimana samo suti
Samo oruzje za masovno unistenje dato Palestincima da se mogu braniti
Jevrejima je u vjeri zbranjeno da prilaze tom hramu.Ovo su neki nevjernici.
Stvarno sramota sta se desava svijetu svako gleda samo svoje interese danas se ne mozes osloniti ni na jednu drzavu od vodecih sila SAD je sila broj 1 i svaka cast na pomoci ukraini i to tako treba ali to sve pogazi na bliskom istoku kad je upitanju palestina sirija i ako se vidi sta se tamo desaje te trebaju muslimani da to sprijece pogotovo turska kao nato clanica
Imate na internetu snimke i slike od ljubaznih, finih i mirnih plaestinaca kako se okupljaju u Dzamiji. Nisam znao da za Klanjanje treba imati Kamenje sa sobomom i biti maskiran, to je valjda nešto novo.
NIŠTA DRUGO NEGO DIREKTAN REZULTAT NEDAVNO USPOSTAVLJENE ABRAHOVSKE KOALICIJE (IZRAELA, UAE, BAHREINA,...- ŠTO SU PODRŽALI SAUDIJA, EGIPAT I DRUGA ARAPSKA BRAĆA). E SAD, JEVREJI BUKVALNO SHVATILI ABRAHAMOVSKU KOALCIJU: AKO SMO BRAĆA PO IBRAHIMU, ONDA TREBA I DA DIJELIMO IBRAHIMOVSKE TEKOVINE. PRVA NA REDU JE AL - AKSA.
Ove zidove trener prevaspitari ovo nije nirmalno
licimjeri će napraviti od palestinaca teroriste, kao i uvijek preko medija kojima vlada licimjerni svijet u kojem živimo nažalost
Pa trazite kakve bommbe palestinci i ceku im.napravite dignite ih uzrak pa nece vise nikad mamu im.cifutsku
Ova slika NIJE Al Aqsa dzamije! Ovo je Dome of the Rock! Al Aqsa se nalzi u blizini, ispod se vrse iskopavanja, ispod Dome of the Rock se ne vrsi, sve plan Cionista da, ukoliko dodje do urusavanja Al Aqse, lahko mogu da prikriju sta su uradili! Jer Al Aqsa je od velikog historijskog znacaja...
NIŠTA DRUGO NEGO DIREKTAN REZULTAT NEDAVNO USPOSTAVLJENE ABRAHOVSKE KOALICIJE (IZRAELA, UAE, BAHREINA,...- ŠTO SU PODRŽALI SAUDIJA, EGIPAT I DRUGA ARAPSKA BRAĆA). E SAD, JEVREJI BUKVALNO SHVATILI ABRAHAMOVSKU KOALCIJU: AKO SMO BRAĆA PO IBRAHIMU, ONDA TREBA I DA DIJELIMO IBRAHIMOVSKE TEKOVINE. PRVA NA REDU JE AL - AKSA.
nista ovi nisu bolji od rusa
Šo ne mogu više ovog licemjerja i 'policijskog pravdanja'. Koga se plašiš reći da radiš apartheid? Imaš li drugo ime za ovo?
Hitler je bio na pravom putu al nije bio tad shvacen. Pogan su ovi jevreji u pm...
De nam kakvih vijesti iz Ukrajine !
Nemoguće je šta se Palestincima radi već decenijama pred čitavim svijetom i svak šuti i dozvoljava ovaj teror. Možemo mi zatvarati oči pred istinom ali je činjenica da Zapad nije odmakao od vremena krstaških ratova u ideološkom smislu. To potvrđuje čitav Bliski Istok, to smo potvrdili mi, to potvrđuje Palestina, evo vidimo u Švedskoj šta se dopušta...U biti je u toku cijelo vrijeme jedan tajni, vjerski rat!