Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je i za očekivati, neće valjda dopustiti da istina izlazi na vidjelo. Podrška za Al Jazeeru, jedini kanal koji vrijedi gledati.
Njima bi cak i Joseph Goebbels bio zavidan!
Al Jazeere glas potlacenih i zasigurno najprofesionalniji program...Ako ko iz Al Jazeere procita, svaka Vam cast i kapa dole za sve vase kolege. Puno srece i uspjeha u daljnjem radu.
Nikoga vi necete zatvoriti.Istina ide u svijet,ŽIVJELE ALĐAZIRA PLACACEMO PREDPLATU DA ZIVI NAJBOLJA NOVINSKA KUĆA. SMRT IZRAELU
Arapi napadnute Izrael
Demokratiju medije ste ubili.
Pogledati anti-semiticko ostvarenje: Europa - The Last Battle - i kako je Izrael u stvari nastao kao zelia i poteeba jevrejskog bankarskog lobija predvodjenim Rotschildom. Nikakav ‘povratak jevreja’ i srodne gluposti. Bankrska tvorevina = pljackaonica svijeta.
Goebels van Porsrahel
ok hvala na razumijevanju i strpljenju da će u smjeni ministra obrane od mene za danas ili sutra ujutro i ja sam se u predvečernjim satima počeo bijeliti da će se održati na životu i radu na neodređeno vrijeme uz probni rad na poslu koji volite li kuhati na pari mi smo tu zbog vas nagradio najbolje cijene u Sarajevu je to bilo moguće dali su nam svu današnju tehnologiju za mene u Sarajevu i Mostaru za to vrijeme nije htio komentirati ovaj članak
Ovaj ministar ima 17 brace i sestara,tunizanski je Jevrej ultraorodoksni
vaskrsnuo gebels
Super. Zagljuplivat će i dalje domaće luđake svojim kanalima dok će normalni istinu morati tražiti na Twitteru kao što su i do sada, a Arapi će čitati i gledati na https://www.aljazeera.net/
Nazzi drzava
Trn u oku im tiktoj, nema cenzure i "pametbog algoritma" kao na youtube-u, google-u, fake-booku i istagramu.
ugasen je jos jedan mit o slobodama. ovaj put sloboda medija. neka jos neko kaze nesto i slobodi govora, medija, slobodi zena i djece, slobodi izvjestavanja, zakonu ratovanja, slobodi vjere itd. zapade pokazao si svu svoju dvolicnost.
Eto kako ae izvještava o ovome, obratite pažnju kakav se rječnik i terminologija koristi za nerede u Gruziji koje vrše plsćenici sa ciljem da se slomiju kola na Gruziji, malo je bilo jednom i malo je što im Rusi već deže okupirane dijelove države, valja ih zakopati u more krvi dok ostanu i bez države i bez života. A ovdje se o genocidu u Gazi i gašenju Al Jazeere izvještava ovako, ili se i ne izvještava.