Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“I kada smo od sinova Israilovih zavjet uzeli da ćete se jedino Allahu klanjati, i roditeljima, i bližnjima, i siročadi, i siromasima dobročinstvo činiti, a ljudima lijepe riječi govoriti i molitvu obavljati i milostinju davati, i vi ste se poslije, izuzev vas malo, izopačili i zavjet iznevjerili."
Sve na stranu, ali nisu li divne osobine u ovakvom zavjetu? Ne moras ti vjerovati u Boga, postuj sta je ovdje receno, bices bolji covjek. I vrijedi li kamata krsenja takvog zavjeta. "Lord is my light, and my salvation, whom shall i fear?"
Zbog ovih Židova pocet cu klanjat i ici u dzamiju sve što u Kur'anu piše sve se obistinjuje
Uradi to zbog sebe, ni zbog koga drugog.
Jahve je prokleo sinove Izraelove radi Ivana preljepog mladića Vjerevjesnika kojeg ubiše pa mu baba Zaharija Zekerijaha imama u svetom hramu pa kleveta protiv djeve Marije Merjeme naj bolje žene na svjetu i Jezikom Isusaa sina čovječjeg nije lahko bit proklet srca surova i ne rezonuju normalno kao ostali ljudi Veliko zlo za čovječansstvo okrenuli se Sotoni napustali Jahvu Boga Alaha Svjetlost Nebesa i Zemlje Bit Bitova Temelj Temelja Čudeesna Osnova Izvor izvora Okean bez obala
Morate se vi nagriješit dok vam nedođe Muhamed ibn Abdulah Imam Meehdi sa Isaom sinom Merjeminim iz Damaska sa vojskom silnom teško vama tada
@gooUser1699801719 Nije hadis, nego Kuran. Al-Ra'd 13:11.
Ispravka: Dobro je što cionisti (svi, Jevreji i nejevreji) čitaju Kur'an. Nek čitaju i nek se podsjete kako je Allah sinove Israilove odlikovao nad drugim narodima, kako im je sve moguće blagodati dao, pa kako su mu potom bili neposlušni, kako su se oholili i sve granice zla prelazili na zemlji, kako su žestoko bili kažnjavani i dva put iz svete zemlje (Palestine) istjerani i preko cijelog svijeta rastjerani a i šta ih čeka kad opet budu sve granice zla prelazili.
Dobro je što cionisti čitaju Kur'an. Nek čitaju i nek se podsjete kako ih Allah odabrao nad drugim narodima, kako im je sve moguće blagodati dao, pa kako su mu bili neposlušni, kako su se oholili i sve granice zla prelazili na zemlji, kako su žestoko bili kažnjavani i 2 dvaput iz Palestine istjerani i preko cijelog svijeta rastjerani a i šta ih čeka ako to sve isto ponove.
Oni su isjekli dio ajeta koji njima dobro zvuči. A cijeli prijevod ajeta glasi: "Mi smo Nuha narodu njegovu poslali i on je među njima ostao hiljadu, manje pedeset, godina, pa ih je potom zadesio potop, a bili su zulumćari." Kur'an Al-ʿAnkabūt 29:14.
Fašisti! Doci ce vrijeme za vaš potop a onda cemo svi sjesti i gledati film bez truna emocije…
Bice Vam potop InsAllah
Fašisti bacaju letke baš kao nacisti u 2 svjetskom ratu.
Greska je u narodu koji sljepo pa cak i sa bjesom navija jednu ili drugu stranu. To moze odvesti cjeli svijet u pogresnom smjeru ka novim ratovima. Umjesto da se umjesa UN i trazi mir i da se to rjesi diplomatskim putem.
Muslimani nece nikad ukaljati ni posrati Tevrat ni Talmud, i misle da ce ih svijet ili Bog za to nagraditi. A svijet i Bog gledaju to i kontaju ''sto su toliko glupi? sto ne uzvrate??'' kako i u Kuranu samom pise, ''Bog nece jednom narodu promijeniti stanje dok oni sebi stanje ne pokusaju promijeniti'' - a umet je najlijeni skup naroda u svijetu i historiji, cekaju Boga da dodje i nesto uradi, kazu ''uzdamo se u njega'', a on sve ovo dopusta i suti.
Ovo su takvi bolesnici, da ovo vise nije normalno.
Koliko god misĺili da su ovi Zidovi pametni,oni su najgluplji narod koji se pojavio.Nista nisu naucili iz proslih vremena.I uvijek im se isto ponavlja,i uvijek iznova.Kroz istoriju uvijek izvlace najdeblji kraj ,zato sto su glupi..
Covjek se cesce pokaje za ono sto jenuradio nego za ono sto nije uradio