Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ima srca i mozga da podržava ovo ludilo i nakon što je video fotografije palestinske dece koja plaču, a nemaju ni vode da se umiju, ni hrane da pojedu, ni lek da uzmu - svaka čast. Srbija je ratovala sa Bugarskom i međunarodna pomoć nije mogla da stigne do Bugarske. Srbija je napravila koridor, pustila konvoje, pa još i poslala svoju pomoć. "Budi human kao što je Srbija bila 1885." Mrzimo se, ubijamo se, ali stani - mora se negde povući linija inače ćemo se OZVERITI.
Je l' vas to uče o ratu koji je trajao cijele 2 sedmice? Dobro, nešto vas i moraju učiti, kad vam već ne smiju reći da je Srbija izgubila i da ju je Austro-Ugarska spasila sravnjavanja.
Smrt Izraelu, sloboda narodu! Free Palestine✊🏼
Hitler i nacisti su bili u pravu ; zidove je trebalo izbrisati s lica zemlje
Hitler i nacisti su bili u pravu ; zidove je trebalo izbrisati s lica zemlje
Pogledajte film Nakba od japanskog autora Hirokawe
4.I Mi smo u Knjizi* objavili sinovima Israilovim: “Vi ćete doista dva puta nered na Zemlji učiniti i preko mjere oholi postati. # 5.I kad dođe vrijeme prve od dvije prijetnje, poslaćemo protiv vas robove Naše, silno moćne, oni će uzduž i poprijeko zemlju vašu pregaziti, i prijetnja će se ispuniti.* # Al-Isra ☝🏼
haram vam bilo. Gaza je David, izrael je Golijat. Gaza je Musa, izrael je Faraon.
Opet će te najeba.i pa onda kmečati amerikancima
Ao ponovis laz 10 puta postane istine to je nijhova politika. Slike i video zapisi kazu nesto drugo.
Pa baš ćete vi reći da ima....
Samo vi orite nemojte brinuti
Ovako su i srbi govorili
Rekoh ja jednom, Ni srbi im nisu ravni u laganju
👹IZRAEL👹
Auscic je bio Diznilend