Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Natanjahu je staro lice zla
IZRAEL = FAŠIZAM = NACIZAM = ZLOČINCI, sjeme im se daBogda zatrlo zločinačko
A Netanyahu je ubica djece broj 1 !
Odstreliti pod hitno
IZRAEL = FAŠIZAM = NACIZAM = ZLOČINCI, sjeme im se daBogda zatrlo zločinačko
Jao klix kakvi ste vi cionisti, drama...pa bar jedan clanak da objavite u korist Palestine,ne Neka vam Bog sudi
On je odavno na zapadnom balkanu...necete ga nikad uloviti
Znaci ako mislimo zivjeti u tom zapdanom svijetu moramo vikati Slava Ukrajini i zmiriti kad zidovi progone i ubijaju 2 000 000 ljudi.
Teško ga je i promašiti s tolikim satelitima svemirskim
I kad bolje razmislim, nije bilo Holokausta. Apsolutno se nije desio. Niko nije poginuo. Ubijen. Na čelu Nacista su bili Ashkenazi neJevrejska mafija. Naciste su oni oformili poput ISIS nedavno. Oni stalno igraju tu igru. I SSSR i NAZI i USA su oni držali. Svima su vladali Ashke Khazar Mafia... 6 miliona mrvih jevreja je najveća laž. Toliko ih nije bilo u Evropi, 4-5 mil.
Holokausta je bilo. Ali po svoj prilici, počinili su ga Ashkenazi neJevreji Mafia nad svojim pripadnicma koji im nisu nešto odgovarali ideološki ili iz nekog okultnog, nama nepoznatog, Hazarskog žrtvovanja Bogovima Hazara. Svih tih ljudi. 6 miliona nije sigurno ubijeno, već 250,000 prema Crvenom Krstu. :)
hamas i iran uz pomoc katara hoce rat muslimana protiv cijeli svijet
Eno vas čeka u tunelu da se pojavite. Samo što izgleda da nemate m.
Zašto Palestinci nisu dobili državu dok je umjereni PLO bio jedina snaga? I ko je formirao Hamas?
Cionisti su okupatori i ubice.
IZRAEL = FAŠIZAM = NACIZAM = ZLOČINCI, sjeme im se daBogda zatrlo zločinačko
A netanjahu????
KAKVU TORTURU PROVODITE PREMA PALESTINSKOM NARODU, IMAT ĆE TE U BUDUĆNOSTI SVE PALESTINSKE DJEČAKE KAO NJEGA, I ON JE NEKAD BIO SAMO DIJETE KOJE JE IZGUBILO SVE U ŽIVOTU TE VIŠE NEMA ŠTA IZGUBITI OD TAD MU JE JEDINI CILJ DA SE BORI PROTIV IZRAELA
Da zapad gleda pošteno i realno čitav onaj čifutski zid oko Gaze bi bio oblijepljen potjernicama za cionisticke zlikovce, koji ubijaju Palestinsku djecu,žene i starce vec desetinama godina.
Heroj!