Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Mi ćemo tražiti da pravite pauze u ubijanju palestinske djece zbog javnosti, a vi radite po svom". Poruka cionistima iz SAD-a.
Kada bi mi rekli ne Americi odmah bi nas bombardovali
Vidi face ovom. Nikad on Semita nije sreo dok nije iz neke ruske zabiti dogegao u Palestinu i susreo se s domacim Arapima.
Ameri crkose trudeci se da prikazu izrael u pozitivnom svjetlu, a njih bas zaboli djon. Imaju svijet pod svojom sapom i ne zanima ih ko sta misli.
Kao da tebe neko.nešto pita. Ako SAD kažu stani - ima da stojiš i da ko svaki pit-bul dobiješ po guzici ako neslušaš gazdu. Izrael.je nosač aviona američke politike na Bliskom Istoku. Bez SAD za 6.mjeseci ne bi bilo Izraela
Halo Netanyahu Biden pored telefona...eno ja Sam javio svijetu da cete pravit pause po 4 sata dvevno..kobajagi!!! A ti Netanyahu sad idi I javi novinarima da nema nista od prekida vatre ovo ono tako da ja (biden) fol urgiram da stanete bla bla bla...ofirni su...FUJ!!!!!
drugim riječima, bacit će cenzuru i propagandu za ta 4 sata...
Sve dok je onih koje voliš i koji te vole ne može ti niko ni perke odbiti.Ovi cionisti,fašisti,nacisti,nacionalisti i ostali isti,niti imaju koga da vole,niti ih ko voli.
teroristička država izrael
a ne j* ebu ih 5%
Povilenili
4 sata pauze i to ujutru od 2 sata do 6 sati,ostalih 20 sati cemo ih bombardirat
To je njihov plan
Neće ni vama biti pauza od kazni u Paklu, gorit ćete vječno bez prekida, i vi i Ameri-cionisti.
Pravite etnicko ciscenje zadnjih 75 godina, vjerujem da necete ni sada stati. Koje ste vi dobrice.
I oni nisu zlocinci niti izraelska teroristica organizacija ne oni bacaju cvjece na Gazu i ne ubijaju djecu ili palestinska djeca nemaju vrijedan zivot
Gledaj glave pravi babun
Ovo brate njima ko igrica ČOVJEČE NE LJUTI SE...Kakve vas patnje u ključalom ognju čekaju, ne postoje ni sekunde slične patnje na ovom svijetu...
Dok jedan u klin drugi u plocu,maslaju li maslaju,zapad aplaudira a jadnih Palestinaca svakim danom manje i manje.