Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Precizno ubili 40 hiljada civila u Gazi.
Neće ih 10 Amerika moći spasiti kada Iran iskoristi punu snagu. Na Iranu će polomiti zube.
Na Telegramu snimci Iranskih PVO sistema S-300, Pantsir 1 koji presreću projektile, u zraku su i F-14 Tomcat Iranskih zračnih snaga.
Ovaj isti Dambo
Ode nafta na 5 maraka
Sreca Irana je da ima za prijatelja Rusiju. Zivila Rusija!
Kada bi se Iran oslanjao na Rusiju odavno bi postao nečija kolonija. Kome je Rusija pomogla? -Nikome! Eto ti zadnji primjer sa Armenijom i Sirijom
Mogućnost da izraelski avion direktno napadne Teheran bez korištenja vazdušnog prostora Saudijske Arabije ili Katara je vrlo ograničena zbog geografskih i logističkih prepreka! Ummet ima veliki problem sa vehabijama! Počeli su i kod nas po nalogu da operiraju. Izrael i Saudija -ekskluzivni sponzori kratkopantolaša.
Mnmani treba da zahvale pravoslavnoj Rusiji za svoj opstanak.
Pa bilo je pitanje dana kada ce se ovo desiti. Mozda bude jos jedan napad ali sve ce se zavrsiti kao i u aprilu. Nema otvorenog sukoba.
Ima jedna cudna koincidencija. Cim skoce cijene hrane u svijetu I narod se pocne zaliti, dese se ovako neke stvari I narod se u svemu tome uspanici od nuklearno rata I zaboravi na poslupljenja. Slucajnost Ili?
Slika napada je iz 2021 godine.
Napad je gotov. Ne smiju ovi puno izgleda prepali se.
greska u naslovu...nije izraelska vojska nego g e n o c i d a s i
Tesko nam svima koji se uzdamo u Iran i Tursku,nemamo cime da se branimo ,sve sto znamo je da odem na demonstracije,urlicemo .Ponizeni smo skroz ako padnu Iran i Turska,a sve ide u tom smjeru.Psolije toga bojim se da ce nam se desiti ono sto je se desilo onima koji su prije hiljadu godina zivjeli u Spaniji
ko se uzda ? u cije ime pricas ti ?
Ja se bogami ne uzdam niti sam se ikad uzdao u ove klovnove
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vama je kraj
Zjev...
E moj Bošnjo Amerika ima da sravni Iran ko Irak.........Vi volite Ameriku zar ne...ja procenjujem minimum milion žrtava
Krenut amerikom na iran je jednostavno ko kinom i rusijom na ameriku. a amerika puna svojim problema mislis da moze na sve frontove izaci? hahahaha
Ayatollah Khamenei je rekao da ce Iran odgovoriti sa hiljadama raketa na svaki napad Izraela. Da vidimo sta ce se desiti.
Znam samo da ce nafta da poskupi jos vise, pa sutra prijatelji sipajte dok su ove cijene.