Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači 80 ih je koknuto. Zapamtite, većih z l o t v o r a i l a ž o v a nema na svijetu.
Postoje prijatelju. Evo ih žive uz nas i sanjaju novu šansu.
Tokom javljanja uživo iz Tel Aviva, novinar CNN-a izvestio je da je štab Mosada pogođen u iranskom napadu na Izrael. Naveo je da se ovaj štab nalazi u severnom delu Tel Aviva, u gusto naseljenom području.
Ima vide cak i na youtube. Udar hipersonicne rakete.
cifra je puno veća, minimalno 50 vojnika je likvidirano, a ranjeno je znatno više. Apeli su bili za hitno darivanje krvi, znači cenzura im neće pomoći ništa...
MašaAllah!
Lažljudi samo telegram pratite ima ih preko 50 uginulih, deru ih totalno
dobili po šupku...
Gdje su oni sto su pisali od 200 projektila oborili 90 posto, jest 90 posto pogodilo mete.
Reko im je rahmetli šehid Sejjed Hasan jedva cekamo da dođete, odavno cekamo ovu prilku, biti ce nam lakse da vi sami dođete.....
Objavila je smrt "još sedam"!
Počistiti ći fu ta riju za sva vremena!
Fakat će nas natjerati da počnemo navijati za rusiju koja nas je koštala skoro ka ovi preko i njihovi lobisti i pomagači iz svete zamlje.
Poraz Izraela na bojnom polju bi smanjio napetosti u Svijetu za 300%
To je premalo a obzirom da osvajas teritorij
To sto priznaju a drugo neka sami broje. Sto vise to bolje. Vise ce djece imati sansu za zivotom.
za 400 m score od 8 vojnika poginulih score nema dalje
znaci bar 50
Sponzori Izraela će osjetiti I vidjeti posljedice. Kažu da će SAD uvesti Iranu Sankcije)))) Trebaju se zapitati imaju li ikakve sankcije koje vec nisu uvedene protiv Irana. Iran nije Banana država, prvi saceznici Irana su Rusija,Kina,Turska.
Otkad je Turska saveznik Irana? Oni su se koškali do nedavno
@hanamana sto su se koskali, koskali su. Zivim u Turskoj pa znam
Čekajte da Rusija sa ostalim saveznicima mobilizuju 50 Miliona vojnika onda će te se super provesti. Rusija je prije 10 godina potpisala sporazume sa 17 Velikih islamskih zemalja gdje su sve definisali.
Vidimo šta su definisali a i vidjeti ćemo za koji dan!