Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad nisam cuo da neko raketama i bombama ganja da ubije jednu osobu i to najcesce u naseljenim mjestima.I to je kao ciljani napad!?
pa jesu ga utrnuli ili nisu?
Dva civila poginula ranjenih bruku, meta napada prezivio? Hoce li zapadni mediji dici frku kao za Venecuelu?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Molim dragog Allaha da ovo sve okonča
On je Velik i Svemocan i dobro se zabavlja ovim neredom
Pobjedom Islama...
Ovo ljeto je bas pretoplo
Kakva vojska ? To su U B I C E D J E C E
Koliko je puta prije bombardovan Bejrut prije ovog dogadjaja na igralistu jeli Klix ???
Ako ovo nije agresija, sta jeste
Ljudi stvarno misle da turska ili iran ne mogu spavati zbog palestine? Haha oni spavaju super ko medvedi. Ljudima boli briga za Palestinu. Jeste tako naivni haha, cuj cekamo erdogan haha, Boze dragi sta je ovo. Gledaj svoje i svoja posla. Tako se svi ponasaju na ovom svijetu. Cuj crvena linija haha, ovi klix komentari bas su u nekoj zabludi. Prije ce Dodik volit Bosnu, nego da Turska ili Iran nesto urade protiv Israel. Kakav arapski ili islamski svijet, samo interes i novac!!!
hahahahahahahahahahahaha ćuj izjave Hezbolah 2 a koji ste vi od jedan di sto
Užassssssss!!
Doci ce vrijeme, polako...
Za 2h - raketni napad Hezbolaha na Izrael. I tako u krug.
Meta je kaop sto vidimo cijelo vrijeme civilne zgrade