Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobili cijeli lanac komande, i mislimo da ce stati? Naravno da ne, jer je i 7 oktobar skolski primjer false flag operacije. Napadnes sebe da bi opravdao invaziju, slicno kao srp.sk svatovi 92. Svijet mora podrzati snage otpora, jer su slijedeci njihovi trenutni saveznici.
amerika je zlo
Nije mi jasna vojska Libana. Pa ili brani svoje građane ili se bori protiv Hezbolaha. Likovi se samo vozaju po Bejrutu i to je to. Ako je razaranje u tvojoj državi ne možeš biti neutralan, a lafo državna oružana sila.. (ili su oni pak doušnici iz.ra.el.a)
Tu će im biti i kraj čim krenu aBd.
Bombardovanje je ubilo stotine civila, a također uništilo domove i infrastrukturu, raselivši stotine hiljada ljudi.
Ovo rade jer imaju zeleno svjetlo Amerike. To je činjenica. Blinken je završio Arape, Jordan, Egipat i Saudija ne smiju da pisnu. Sada ide devastiranje Libana.
Dok ne uđu u Libanon neće biti mira. Zračno se može puno toga napravit ali ratovi se dobivaju kopneno.
Al Isra' - Nocno putovanje 4.I Mi smo u Knjizi objavili sinovima Israilovim: "Vi ćete, doista, dva puta nered na Zemlji učiniti i uveliko se oholiti." 5.Kada dođe vrijeme prvoga, poslat ćemo protiv vas robove Naše snage žestoke, oni će uzduž i poprijeko zemlju vašu pregaziti, i obećanje o kazni će se ispuniti.
ogranicenu
Nista nisu naucili 2006 kada su poslije 34 dana pokusaja da zauzmu Libanon trazili da se potpise primirje.
A gdje je Iran?!
U Aziji
Oni bi kao ui a ameri im ne daju ali cinjenica je da ne smiju i da nikad nece uci pjesadijom. Za ro treba imati prvo motiv a onda hrabrost.
Cuj hoce li ignorisati sad? Pa svaki korak oni prave u kooperaciji sa sad-om. Ne budite smijesni.
How yes no.
bajke se pričaju na drugim mjestima