Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, ovo bi trebao biti dokaz da treba opaliti po civilima, je li? Koji izgovori , na nivou djece 2. razreda!
Kao što je opaljivanje po civilima protivno Ženevskoj konvenciji, jednako tako je i korištenje civila kao živi štit protivno toj konvenciji. Jedina razlika između Izraela i Hezbollaha je ta što Izrael izdaje dekret civilima da se evakuišu prije nego opale, dok ovi drugi im govore da ostanu tu.
Appotegeist2. jel ti to Kabiri pričao o Ženevi?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Pa vi svojim civilima dijelite oružje da idu čistiti zapadnu obalu
Izgovor da ravnate sve... ali izgleda da je Hezbolah tvrd orah...
I od mene su zaplijenili dva testisa, i karabaju.
Nismo ni sumnjali!
Nisu izraelske odbrambene snage, valjda ako su u Libanu onda su izraelske okupacijske snage dragi kikse.
Risto Đogo informacija
Susjedna taktika
To je ono slično kada su poturili u bolnicu u Gazi koju su bombardovali pa ih video nadzor sa ulice koji nisu vidjeli snimio kako naknadno prenose u podrum bolnice ovako nešto. Naivno. A prođe kod nekog.
apotogeist da ti izdaju upozorenje M A M I
Jednog lijepog dana,i na toj zemlji gdje ste sad STATNE će te!
Neće ga u guzici držat, jbt.
iiiiiiiiiiiiiiiii, !?
Sta ce Izrael u kucama civila u Libanonu?
Top komentar.
Pa naravno, ako holiwood i Brad Pit kazu da je tako, onda je to tako. A sada legitimno nastavi bubati sa nekonvencionalnim 500 kilaškim tnt-ovima po civilima. I 5 drzava oko tebe bez ikakve medjunarodne sankcije.
Hvala AI da propusti i poneki komentar. Je suis Charlie govorili su ima par godina i slobodu govora, a danas nam IA i cenzure i propagande namecu. Znajte da nismo ovce.
Dakle govorite istinu ko i dosad pa cete opalit po civilima.
Jašta su sigurno, isto kao što su pronalazili i sve ostalo. Samo lažu i manipulacije.