Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su genocidasi, da ne mogu veci, toliko su zli i pogani da su se cak po klixu prestali javljat procionisti kad su uvidjeli zla velika
Allah ih ubio, potomci svinja i majmuna fujjj, pred djetetom majku ubise..
isti RATNICI ko i CETNICI-SPODOBE
Sta očekivati od pašćadi. Prokleti bili.
Dzehennemlije silnici in sha Allah, a zrtve dzennetlije in sha Allah..
isti ovi nasi genocidasi, identicna sorta, stoka majmuni i ostale zvijeri su pitome vrste za njih
Kazu mediji, promjenila pravac kretanja sa Bjelom zastavom u ruci a u drugoj sa djetetom! Mogao se ispaliti metak u zrak kao upozorenja, gdje bi svakako i ona posla kao i rulja iza nje...Laske je ubiti nego upozoriti.Svakako da sam promjenio misljenje o zidovima posle ovakih stvari koje rade Civilima, nejaci, djeci, zenama i starcima!
Zato ne napisete pravi naslov za ovo kako ste znali pisati za Ruse..
Vijest demantirana, pucao Hamas koristeći AK47
Dabogda pomrli u najgorim mukama, dabogda živi istruhli cionistička bagro. Ničija do zore nije.
Ja mislim da sam jevrejskog porijekla. Naime, u Africi postoji jedno čuveno pleme, i mnogo je ljudi tamo. Jedva sam dočekao doći kući. U Mozambiku me plašila zmija. A u Tehranu smo pili bezalkoholnu rakiju od maline. Omiljeni grad mi je Petah Tikva u Izraelu, i Shiraz u Iranu. Ali se ne stidim da kažem da volim samo pare u životu. Samo novac me zanima. Ništa seks, Bog, ljudi, politika. Samo novac volim.
sjeme vam se zatrlo zlocinacko fasisticko smrt cionistickom fasizmu sloboda Palestinskom narodu
Da li moze zdrav razum i dalje tvrditi da se cionisti brane od nekoga? Kao kada krvolocni vuk ( cionisti ) upadne medju ovce ( Palestinci), i jedna od ovaca, u nadi da ce zastiti svoje cedo ( janje) udari vuka, a vuk se naljuti i pokolje sve ovce. A onda se nadju zastitnici vukova ( USA, UK, FR, GER …) i kazu, vuk se samo branio. Vuk ima pravo na odbranu, a svi oni koji podrzavaju ovce ( slobodarski dio covjecanstva) su vukomrsci jer ne dozvoljavaju vuku da se brani.
Imali ste jučer na Al Jazeeri kako cionisti odgajaju djecu da kamenjuju sve druge, kaže otac ja svoje dijete tome učim da to nije loše nego da se tako bori za svoju državu de skontaj izopačenog mozga
Srbe i Židove, narode koje je Bog stvorio da prave nered na svijetu.