Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UNRWA je leglo ekstremista Švicarska Svedska i norveska su ih zabranili i prekinuli finaciranje
Pacovi
Slučajno 100%. Odbio se metak o nevidljivu vazdusnu barijeru. Šta drugo moze biti?!
A prije bi me začudilo da su nahranii gladnu mačku. To je kod njih normalno svaki dan nego smo mi problem što takvo njihovo ponašanje prihvatamo kao 'normalnost'.
Wow,ubili humanitarnog radnika? Na nemoguce,pa bas oni paze i ustrucavaju se sta ce svijet reci.
Oni sve redom u b i j a j u Samo ako nije njihov
i z r a e l s k i t e r o r i s t i n e v o j s k a
Oni rade šta hoće bez posledica jer Velika mama ih čuva pod skutima.
Nista novo. Sve to doprinosi unistenju jednog naroda...pred ocima cijelog svijeta. Svjedoci smo genocida.
Ni prvi ni posljednji kome se to desilo.
Zanimljivo je da su i dalje neki kršćani na strani Izraela. A nisu svjesni šta se radi kršćanstvu u Izraelu, pljuje se na crkvu, ubijaju se i kršćani, ograničavaju ih.... Ali opet zapadnjaci su ko bez glave.
Zanimljivo bas. Ima jedan dokumentarac o crkvi u Americi. Taj njihov pastor i svi vjernici potpuno podrzavaju Izrael i kazu da su oni jedno srce i vjerovanje. Sta reci?
Ma sad ce Ameri napisati: "desilo se slucajno, a i sta je tamo trazio ?"...