Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni jedan covjek a pogotovo starjesina nemoze biti lociran nikakviom tehnologijom bez da nije bilo dojave i izdajnicke sabotaze od strane njegovog naroda
opet ga ubise...
PA Hizbola je proshitska iliti iranska milicija, i Iran ih sve odaje, pa ubili su sefa Hamasa u sred Teherana i to neki iz garde, i nije bilo nicega, niti osvete niti bilo cega na stetu nalogodavaca jer su zajedno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Jel ima koji da rukovodi tamo a da nije rahmetli?
IZDAJNICI
Brzo oni poskidaše Hezbolahove komadante....
cestitam
Ovo je vjerojatno fake News jer ni jedan kanal Hezbolaha ovo nije objavio
pustili su goluba sa vijestima, nemaju druge mogucnosti trenutno
Nekada je Lebanon bio vecinski krscanski narod, posle su dosli is. radikali, proterali krcane po cjelom svjetu. Hocu da kazem okrece se kolo. Nikad nemoj nikome zlo raditi, nekad ce to ispastati tvoju unuci praunuci itd.
Nekad za Vrime nas Krs cana Libanon je bio bogata zemlja danas kad su preuzeli ovi nemaju ni za kruh
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve same lazi
Arapi
će te te izdati za polovan mercedes.
Jedino oni imaju više stranoplaćenika od nas.
Jedan od sinova hamasovih komandanata je bio špijun prebjegao je u USA i prešao s islama na kršćanstvo i sada piše islamofobicne tekstove proguglajte
Sin Hamasa https://citalac.com/product/sin-hamasa/
Piše istinu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne može se ratovati protiv Izraela.
Hezbolahrahmetile
Platiš i sve ti kažu.
Hvala što nam javljate u minut kako teče rat, a u isto vrijeme provodite nekakvu politiku da niko ništa ne smije reći o tome, osim vanila komentara. Klix, izgledate li sami sebi smiješni?
Komandanti koji su na dužnostima godinama, više su smetnja nego korist. Umisle da je to njihovo i sprječavaju sve što može ugroziti njihovu funkciju, pa i progresivne ideje. "Targeting" nekada počisti ono što smeta organizaciji, a da to ne zna. S druge strane, vojna hijerarhija ne poznaje "gubitak" komandanta. Jer on ima zamjenika, pa sljedećeg u nizu, itd.
izraelski portal klix
A, tek Slobodna Bosna. Uvijek kada u tekstu ima riječ Hezbolah, dodaju "koji podržava Iran." Nikada ne napišu "Izrael, koji podržavaju SAD." Pa, kaže, slobodno novinarstvo? Plaćeno novinarsatvo, ne slobodno.
jbte x l i x o t a c