Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledao sam par videa gdje neka masinerija ide po ulicama sa kukom i razvaljuje asvalt ... onda videa gdje gaze palestince zive i mrtve ... strasno je sta rade ovim ljudima.
pise se ASFALT
svojnasvome722 Smisao pravopisa oda jednu bezdušnu b u d a l u baš si j a d a n
Sve vam se vratilo 10x.
Žalosno je šta rade tim Palestincima oni stradaju ali u našim očima su moralni pobjednici.. Največi moralni gubitnici su Amerikanci baš šta su sebi dozvolili žalosno a o Izraelu to ni Medzunarodni sud nemože presudit.
Daleko im kuća i racunaljka .
Zlo ovog svijeta
Brzi su, mora se završiti započeto.....porušiti, što više uništiti svega i svakoga curi vrijeme .
NI ci os ticka vna go
i s t r e b lj e nj e,ovo nisu radili ni n a c i s t i u drugom svjetskom ratu
Neće stati dok ih ne otjeraju. Palestinci su tu došli prije. Filistejci su Palestinci.
Pitam se ja sta to Izrael ima na sebi da samo vlada 80 godina nakon toga ide raspad. Mislim da im se puni opet tih 80 godina pa opet iznova :) ima na internetu svi baljezgaju o tome : The state of Israel is coming to the eighth decade curse!.
Sve sto rade sad radili su i tad samo nije bilo interneta i pametnih telefona. Njihov pad je neminovan samo je pitanje ko je sljedeći da li ce praviti novi Izrael u Africi ili Aziji mozda u americi ko zna danas su Palestinci "Palestinci" sutra ko je na redu???!!
Planski, ali ko drugom jamu kopa...
ko drugom jamu kopa taj je irgat ili fizicki radnik.
FUTI- CHI