Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto Iran ce sjediti skrstenih ruku. Sad ste se zadeverali konacno.
Nece im ni pomoci njihov Dedzal
@Alex; Tupko, Rusija je već izrazila svoj stav i oni su čvrsto uz Iran jer dijele istog neprijatelja - Čemeriku. HDZ vatikanski botu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Klix radi u sluzbi izraela. Haram vam bio svaki placenicki clanak
od kad sebe
A vasi komentari su bas onako merhametlijski. Kad ih vidi bilo tko iz Europe nikad u EU necemo uc
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Haha joj kad citam ove komentare pa stid me koliko ste glupi. Vidi se da smo nacija sa najmanjim % fakultetski obrazovanih ljudi u evropi. Pametni se pravite za sve teme a pojma niko nema Nazad na temu. Ne podrzavam izrael nikako ali niste svjesni koliko su oni vojno sposobni.
Što tako niste aktivni u našoj državi da otjeramo lopove??? Više ste aktivni za ostale, nego za svoje. Nije ni čudo da nam vladaju Ramo, Forto, Dodik, Bakir i ostala banda. *** najveće, digao im se *** za ostale, a za našu domovinu boli ih ***. Naše patriote :D čekaju da schmidt svabo sve riješava. Nesposobno stvorenje.
Vi napadate sve onde gdje su nemoćni da se brane...Sada je vrijeme i da vi osjetite žestinu napada ali tek pravo dolazi... Čekajte s dayperima
Sad je ogoljena politika Amerike,Engleske,Francuske,Njemacke.Maske su pale i sada ce se definitivno formirati dvije strane u svijetu i ovom nadolazecem ratu. Amerika i Izrael se bas uzoholili i mogao bi im biti kraj,ako se zaista udruze Kina,Rusija,Pakistan i mnogi drugi. Zlo desetljecima ciniti,a dobru se nadati? E ne ide kume,ne ide....
Eh vi cete napasti... Mislis vi i vase kolonije Amerika,Engleska,Francuska,
Ode baza F35 u prah. Ovaj put ih je PVO totalno izdao. Iran nije šala djeco draga. 40 godina žive pod sankcijama I prave sve svoje i u svojoj drzavi!!!!
Sve odluke koje su donosivane, donosiva ne su...
Napadnite Iran? Hahaha
Ugljedar je pao, ruski vojnici dižu zastave pobede! FSB uhapsio ukrajinske teroriste - planirali napad na decu (FOTO/VIDEO) Iran je izveo napad na tri izraelske vojne baze u blizini Tel Aviva, javila je agencija Mer". Izraelska baza Nevatim uništena je u iranskom raketnom napadu, prenosi agencija Tasnim". Agencija Šafakna" tvrdi da u napadu uništeno više od 20 izraelskih aviona F-35.
Uh jest vas teško natjerati da napadnete!!!! To ste jedva dočekali.
Udarićete vi, ali qwrcem u draču!
Vakat je da jedan rat bude i bez Bošnjaka :D
ufurala se ciganija hahahaha
Jesi se ufurao hahaaha
za koga smo mi, za USA ili za Rusiju sa saveznicima
Vazno je da covjek zdrav!
Eh da hoce puknut 3 svjetski nacionalisticki rat da se istrjebimo bas ko ljudi.