Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hezbolah po vojsci a oni po civilima. Toliko o tome koje terorista
po ovim vjestima tako izgleda, ako je istina strasno je.
Licemjerni zapade, uživaš li???
FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
Zašto to pitanje ne postaviš Jordancima, Egipćanima, Turcima i svim ostalim Arapima koji nisu uradili ništa da bi svoje vlade stavili pod pritisak da urade nešto.? Svi vi prozivate zapad a nikad građane okolnih zemalja koji u najboljem slučaju protestuju ispred ambasada zapadnih zemalja dok svoje vlade ostavljaju na miru. U ostalom više su Španija, Irska, Norveška i Slovenija uradili za Palestinu nego bilo koja druga država. I to je činjenica.
Hrvati ove podrzavaju a srbija im salje naoruzanje, samo da se zna.
Neces nigdje na Index.hr ovo procitati. Sinoc objavili, takodjer Index.hr da je Hezbollaz ranio 60 osoba. Njihovi domicilni citatelji ih oprali na ruke zbog iskrivljenog i namjernog novinarstva. Toliko o Index.hr i slobodnom, demokratakom mediju. Izgleda da su i oni na platnom spisku Izraelskog lobija i ambasade.
izrael pokazuje nemoc na bojnom polju
Slava UkrajjiniIIzraelu
Iran, Hezbolah, Fatah i ostali raketiraju vojne ciljeve. Izrael ubija djecu, gađa bolnice, ubija žene, ubija novinare i predstavnike međunarodne pomoći. Razlika je golema, a nas uče da su ovi prvi teroristi, a drugi borci za slobodu??? Ko je ovde lud!?
Cidne Geno Bice U
Allah sve vidi
Izgleda da gleda i svejedno mu ko i svim ostalima.
Oni samo po školama i bolnicama,definitivno svi vide da idu na etničko čišćenje Plaestinaca
Nisu mi jasni građani okolonih zemalja što ne izađu na ulice i od SVOJIH vlada zahtjevaju da nesta urade da se ovaj genocid zaustavi. Ako i izađu na proteste onda se to svodi na prozivanje Zapada. Prozivaj te svoje vlade koje ništa ne čine. Američku politiku nemoze te promjeniti, ali svoju i te kako možete.
Nije niko lud, svako svoju guyicu cuva.
NATO99 ne moraju ići u rat. Blokada i embargo na naftu i ostale sirovine bi dale i te kako učinka.
I oni su kao izabran narod?!
Svi vjernici misle da su baš oni izabrani, a mnogi su upravo ove stvari radili i rade upravo zato što tvrde da su baš oni izabrani.
Kad tad ce vam se suditi za ovo i za sve do sad.
Po scenariju London-Vasington.
klixe nije zracni napad. j e b a l i vas finansijeri iz americke ambasade. napisite slobodno G E N O C I D
luciferi
Dokle vise svijet da suti na genocid ???
Ljudi živi gore, Allahu pomozi jer nema moći i pomoći osim tvoje i kazni one koji sve granice u zlu prelaze. Allah je postavio svoje zakone na zemlji i kazna za zlotvore mora doći.
Ne znam pajdo ali sumnjam da Allah dove preko Klixa prima. Dzaba ovdje pises ako dovis Allahu, a ako pises da drugi vide, onda nema nista od te dove.