Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FA ŠI ZAM, NA CI ZAM, GE NO CID, U Z P = iz ra el
Svi zulmućarima dođe kraj pa i njima se taj čas približava!
Pa niko ni ovdje u Bosni ne smije pisnuti na hutbama... Biranim riječima, punim topline i milosti se samo ponekada uzgred spomene, ali obavezno ne osuđujući nikoga!!!
Zar se to tako radi u svetom gradu,svetoj ustanovi tj dzamija!Jeli to rjesenje za mir!Svi sute,gledaju,posmatraju i prave se gluhonijemi!Dokle vise!
Normlno.da ce ga uhapsiti,Hanije je bio tero ri sta
Ne znam zašto ali vlast u Izraelu me tako podsjeća na vlast u manjem bh entitetu
Arapi se češljaju
Zbog 100 talaca 100 000 (plus ranjeni) manje od 2.3 miliona to je u rangu fra povlacenja iz alzira (10%) nece pobjedit izgubit ce za pocetak 50% pa jos ako su uporni tako izgleda trajectory do kraja godine
Joj kad ovo procitaju ovi iz Š u m s k e
Gdje su oni ,šejhovi' što su slali bošnjake u ,sveti' rat u Siriju i Irak? Nikad nijedan od njih nije organizovao odlazak u borbu za Palestinu i 3. hram muslimana.
Putine pravicete od blata kada te više ne bude
krenuo mrav sa kap vode da gasi pozar,,,kazu mu sta ces ti bre,,,sa tim nemozes nista napraviti,,znam ja to kaze mrav,,,ali neka se zna na cijoj sam strani;)
Šejh Sabri će imati ulicu sa njegovim imenom ili školu jednog dana u Palestini jer narod pamti svoje heroje. Dedo je gazija.
Uz pomoć Egipta i Jordana
Normalno da ce odati pocast svom lideru i vodji, ovo je upravo ono protiv cega se Hamas i bori, nemogucnosti da se Palestinci slobodno izrazavaju, krecu, uzivaju svoja demokratska prava, protiv apartejda finansiranog od strane Njemacke i SAD-a
I mi moramo futske Ći zrtve da zalimo?? Oni ne daju drufim da zale svoje. F..U..J...najgo...ra...nacija
Blago se šejhu, zna da je na istini sa razliku od zulumcara koji siju teror na zemlji.
Sto da ne, moze im se. Svijet im je dao potpune odrijesene ruke, ukljucujuci i muslimanski svijet.
Pa da, to je inače jedina demokratija na bliskom istoku.