Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko ovo podržava i odobrava nek se dobro zapita jel on normalan i kad se rukovao šejtanom
Imaju li Palestinci pravo da se brane,majku vam ćifutsku??Nemaju pravo na svoju vojsku,ništa im nije dozvoljeno već preko 70g.Ove arapske zemlje treba da se sramote.Ne mogu skupiti 500.000 vojnika i krenuti u odbranu palestinaca..
"Član politbiroa Hamasa Khalid Mashal rekao je u eteru egipatskog TV kanala Sada Elbalad TV da je rusija imala koristi od napada Hamasa na Izrael 7. listopada, jer je to "odvratilo SAD od rat u Ukrajini." Eto, braćo, bar da znate ko je imao KORISTI od ove klaonice s obe strane. Uzgred, prvi čovjek Hamasa, onaj što se druži s drocama u Kataru, težak je preko 4 biliona dolarčeka.
Neke snimke koje sam vidio sa terena, ne piše im se dobro, povaljano mnogo cionističkih vojnika.
gdje ima da se pogleda
Ali na žalost i na tim snimcima izađe divljaštvo na vidjelo, šutaju nogama tijela cionističkih vojnika. To nije od vjere, ubio si neprijateljskog vojnika i to je to. Koliko mi je poznato, takve stvari su u Islamu zabranjene.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ovdje citam komentare,ne smiju,ne mogu al momci rokaju i nece stati do pobjede
Allah pomaze kada je najteze
Znaci jos nije tesko...kako li izgleda kad je tesko
Ovi naslovi tacno podrzavaju Izrael!!
Nemojte slijepo vjerovati zapadnim medijima ipak oni pušu u istu tikvu,,treba čizmom proći kroz one ruševine,,ako je ovaj članak istinit zar mislite da nebi bilo barem jedne slike čifutske vojske iz Gaze.
3 od 41. Prvi dan je najlaksi. Sad ce 100m 100 tenkova biti
Zanimljiv video https://youtu.be/HnLq0DjErIA?si=8UMsVvS_FPxW6ctP
Kako odbrambene snage izraela kad su oni okupatori Palestine klix na platnom spisku ratnih zlocinaca
Svjet je dotako dno ni truna obraza niko nema , na Americku ambasadu ispalio Mevlid rafal niti nekoga ubio niti sta ostetio osim sebe(ne podrzavam samo navodim primjer)20 godina terorista , Izrael na celu s ovim teroristom ubio 7000 hikjada uglavnom zena i djece za 2 mjeseca , i naziva se borcem za ljudska prava od strane Amerike i zapadnog svijeta , al djaba nama ce opet do godine mahat zadtavicama sarenim boreci se za ljudska prava fuj sotonisti
hezbolah još nešto čeka,sve su to miševi koji su jaki na jeziku,baš kao i veliki mumin erdogan
kakav erdo,to je samo jedan veliki masoncina
Možda sada i ugledaju borce Hamasa ali sada prsa u prsa!!!
Tesko...pobjegose islamisti ...istrosili zene i djecu i nestali...izrajel melje sve pred sobom
izraelski teroristi ! Srami se planeto i arapska bagro.
3.218 u matematici i pravopisu je 3 hiljade i 218 kilometara. A 3,218 je 3km i 218m. Osnovna škola = pravopis i osnove matematike. Zapeta ima drugačije značenje od tačke. Reče mi jaran.
Pisali su u američkom stilu. Kod njih je obratno
Zastave na odmaralistu? Pa jel to ciljpripajanje Gaze Izraelu, ili "samo Hamas da uniste"
Najsuvremenije oruzije, nuklearna sila protiv sacice vojnika na motorima i par pusaka, sa cijevima od vodovoda ratuje mjesec dana, skidam kapu toma narodu kada si u pitanju muslimani, mozes ubijat koliko zelis. poslije ce doci sa zapada popisat imena poginuli, donijet rezoluciju kojom ce osuditi sta je uradio izrael a do tada ce Gaza biti ociscena, kao i Srebrenica.
Koji heroji si heroji ovi izraelski vojnici....podsjećaju me na onu gamad od tzv. "Škorpiona" koji negdje kod Trnova djeci kojojnsu ruke zavezane pucaju u leđa....i to snimaju i smiju se....e ovi su isti...pobiju hiljade palestinske djece, sravne sve sa zemljom i pobodu svoju zastavu....e junački brate, nema šta